Zerul topeste grasimile si catifeleaza pielea

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 13:36
28848 citiri
Zerul topeste grasimile si catifeleaza pielea

Zerul nu este nimic altceva decat zeama aceea galbuie, acra si usor tulbure, care ramane cand branza proaspata este pusa la scurs. Oamenii care se ocupa cu pastoritul si ii cunosc toate tainele stiu ca acest lichid, nu prea placut la vedere, intareste plamanii, revigoreaza trupul si tine bolile departe de om sau animal, dar numai cand este proaspat.

Zerul contine cam aceleasi substante hranitoare ca si laptele, doar ca are mult mai putine grasimi, ceea ce-l recomanda si in curele de slabire, cunoscut fiind pentru actiunea sa de topire a grasimilor.

In plus, zerul contine vitamine din grupul B, calciu, potasiu si iod. Toate acestea intaresc unghiile, dau parului stralucire, sanatate si rezistenta, catifeleaza pielea si intaresc organismul.

Persoanele care practica un sport ar trebui sa bea zilnic macar un pahar de zer, deoarece s-a constatat ca acesta ajuta la dezvoltarea musculaturii. Este important de stiut ca un pahar de zer are doar 48 de kilocalorii si se poate bea in loc de apa.

Studiile pe animale au demonstrat ca zerul proaspat, consumat cu regularitate, protejeaza impotriva cancerului intestinal, de colon si mamar. Zerul este un foarte bun detoxifiant. Bolnavii de guta ar trebui sa bea zilnic, timp de trei luni, cate trei cani de zer.

Persoanele cu imunitate scazuta ar trebui sa bea zilnic zer, ori sa manance o suta de grame de urda, pana la cresterea capacitatii naturale de aparare a organismului incat sa fata fata bolilor, mai ales gripei si racelilor.

Consumul regulat de zer ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal si la refacerea florei gastrointestinale. De asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, potoleste foamea si scade colesterolul. In plus, fiind foarte slab caloric, zerul poate fi baut in loc de apa, deoarece potoleste setea.

O baie calda, de cel putin doua ori pe saptamana, in care torni doi litri de zer, catifeleaza si regenereaza pielea, o curata in profinzime, cum n-o face nici un produs cosmetic.

Zerul se recomanda persoanelor cu ten sensibil, care se inroseste frecvent. Fiind bogat in albunina, zerul calmeaza iritatiile si ajuta celulele in procesul de regenerare.

Cunoscatorii mai spun ca, daca te speli pe fata cu zer, de doua ori pe saptamana, intarzii aparitia ridurilor.

Zerul se consuma numai proaspat, neprelucrat, fara alte adaugiri. Doar natural, zerul ajuta, vindeca, purifica si curata.

Sa avem sanatate!

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#zer produs natural, #zer beneficii sanatate, #zer piele, #zer imunitate , #alimente