Alte intrebuintari ale pastei de dinti

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 08:41
4951 citiri
Alte intrebuintari ale pastei de dinti
Foto: elev8.com

Pasta de dinti contine calciu, agenti antimicrobieni care stopeaza dezvoltarea bacteriilor si florura de sodiu. Tocmai de aceea, ea curata in profunzime dantura si te scapa de durerile de dinti, depunerea tartrului, lasand dintii albi, curati si dezinfectati.

Putini stiu insa ca pasta de dinti poate fi folosita si in alte scopuri, datorita compozitiei sale. In caz de arsuri, herpes sau zgarieturi, poti aplica putina pasta de dinti pe zona afectata, la intervale regulate si vei scapa de neplaceri rapid, informeaza care2.com.

Mai mult, in cazul acneei suparatoare aplica pasta de dinti pe cosuri, asteapta o noapte sa actioneze in profunzime si clateste dimineata. Daca iti faci manichiura acasa, dupa curatare, spala cu pasta de dinti fiecare unghie, iar murdaria si bacteriile vor disparea rapid.

Indeparteaza mirosul de ceapa sau usturoi. Astfel, daca ai stat o zi intreaga in bucatarie sa gatesti, iar mirosul de ceapa nu a disparut chiar dupa multe spalari cu sapun, incearca sa speli mainile cu pasta de dinti si vei scapa de miros.

Petele de pe haine au si ele un inamic de temut in pasta de dinti. Freaca zona afectata de pe haina cateva minute si clateste cu apa din abundenta.

Tenisii pe care ii porti vara si care se murdaresc inca din primele zile pot fi si ei dezinfectati si curatati cu aceeasi pasta de dinti. Mirosul dispare imediat, iar petele si urmele de praf si transpiratie vor fi o simpla amintire.

Daca cel mic si-a demonstrat talentul de pictor pe peretii tau proaspat zugraviti, nu intra in panica. Putina pasta de dinti iti va fi de un real folos pentru ca indeparteaza rapid urmele de marker.

Bijuteriile din argint, care se inegresc dupa o vreme pot fi curatate cu periuta si pasta. La fel CD-urile si DVD-urile, care nu mai pot fi folosite, din cauza prafului depus. Curata-le atent si delicat cu putin pasta de dinti si te poti uita la filmul preferat.

Pentru dezinfectarea sticlei de apa a micutului, pasta de dinti iti va fi de un real ajutor. Nu numai ca indeparteaza bacteriile, dar nici mirosul suparator nu iti va mai crea probleme.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#pasta dinti intrebuintari, #pasta dinti curatare, #pasta dinti pete, #pasta dinti argint , #bacterii
Comentarii
G
Goggu
rank 1
Iarina, tu esti?