Cum alegem un tarc pentru copii, spatiul de joaca preferat al bebelusilor in primul an de viata

Advertorial
Joi, 28 Iulie 2016, ora 17:00
15209 citiri
Cum alegem un tarc pentru copii, spatiul de joaca preferat al bebelusilor in primul an de viata

Foarte multi parinti decid sa treaca pe lista de cumparaturi si un tarc copii atunci cand pe lume urmeaza sa vina un bebelus energic, care va avea nevoie de un spatiu confortabil si in siguranta sa se joace si sa descopere lucruri noi.

Un tarc pentru copii reprezinta o investitie foarte buna si accesibila pentru viitorii parinti, dar este important ca mami si tati sa stie ce tarc pentru copii trebuie sa cumpere pentru ca bebe sa nu fie expus pericolelor.

In fond, un tarc pentru copii este o piesa de mobilier pentru copii.

Si, ca orice piesa de mobilier, trebuie sa fie aleasa cu atentie. Iata cateva lucruri pe care parintii trebuie sa le aiba in vedere atunci cand achizitioneaza un tarc pentru copii:

  • Siguranta celui mic intr-un tarc pentru copii este cea mai importanta. Pe piata din Romania si nu numai exista numeroase modele care asigura siguranta celui mic intr-un tarc pentru copii. Puteti alege fie un tarc pentru copii cu bare verticale, fie unul realizat dintr-un material rezistent, cu ferestre mici pe peretii laterali. Decizia in aceasta privinta apartine in totalitate parintilor. Important este ca cel mic, in timpul miscarilor energice dintr-un tarc pentru copii sa nu cada sau sa nu isi prinda manuta sau piciorusul.
  • Multi parinti aleg sa cumpere un tarc pentru copii din lemn, material durabil si rezistent. Totusi, ei trebuie sa aiba grija ca respectivul tarc pentru copii sa nu aiba margini ascutite, pentru ca cel mic sa nu se loveasca in ele. Ideea de tarc pentru copii vine alaturi de concepte precum distractie si joaca pentru cel mic, astfel ca e important si confortul lui bebe, dupa siguranta lui.
  • Un tarc pentru copii ideal trebuie sa aiba forma dreptunghiulara, pentru ca bebe se poate bucura astfel de o zona mai mare de joaca, iar barele unui tarc pentru copii nu trebuie sa aiba decalaje intre ele, pentru ca bebe sa nu fie expus accidentelor. Joaca pentru cei mici e compusa, in mare parte, din multa energie, astfel ca trebuie sa aveti grija la ce fel de tarc pentru copii va orientati.
  • Partile unui tarc pentru copii trebuie sa fie intotdeauna mai mari decat inaltimea copilului, pentru ca cel mic sa nu poata sa iasa dintr-un tarc pentru copii. Bebelusii, dupa ce implinesc 6 luni, au tendinta de a iesi din patut si deci si dintr-un tarc pentru copii vor incerca sa faca acelasi lucru.
  • Parintii aleg, in ultima perioada, sa cumpere un tarc pentru copii cu roti, pentru a-l deplasa oriunde in casa, cu un efort minim, ba chiar sa il ia in vacante alaturi de el. Este un avantaj pe care majoritatea si-l doresc atunci cand cumpara un tarc pentru copiil. E important sistemul de franare in acest caz, pentru ca cel mic sa nu se miste odata cu un tarc pentru copii.
  • Un tarc pentru copii trebuie, de asemenea, sa fie usor de curatat de catre mami si tati. Evitati sa cumparati un tarc pentru copii care este dificil de curatat. Nu doar ca cel mic va avea de suferit (sistemul imunitar al celor mici se defineste abia cand el are 12 luni), dar se vor face eforturi mari de spalare al unui tarc pentru copii. Si tineti cont ca un copil murdareste cam totul in primele luni de viata.
  • Alegeti un tarc pentru copii cu accesorii, muzica si chair corpuri de iluminat. Garantati astfel ca cel mic nu se va plictisi prea curand intr-un tarc pentru copii. Daca nu se va mai juca, va putea descoperi lumini si culori intr-un tarc pentru copii, lucru extrem de important pentru el. Un tarc pentru copii care are multe accesorii nu vine cu costuri suplimentare foarte mari, ba chiar din contra. Parintii considera ca isi merita din plin investitia.

Un tarc pentru copii este important sa existe in camera oricarui bebelus. La Noriel, puteti gasi o multime de modele interesante, colorate si la preturi accesibile, care ii vor deschide apetitul de joaca al lui bebe si care nu va face o gaura mare in bugetul familiei. Trebuie numai sa descoperiti ofertele interesante si sa alegeti cel mai bun tarc pentru copii pentru bebelusul dumneavoastra!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#targ copii Noriel, #spatiu joaca copii , #bebelusi