Haine si incaltaminte pentru bebelusi la moda in 2019. Piese chic si practice

Advertorial
Miercuri, 29 Mai 2019, ora 15:16
12785 citiri
Haine si incaltaminte pentru bebelusi la moda in 2019. Piese chic si practice

Modelele de haine si incaltaminte pentru bebelusi nu mai sunt de ceva vreme doar simple piese in garderoba micutului. Tendintele in materie de moda pentru copii se schimba de la sezon la sezon.

Bineinteles, atunci cand te gandesti la urmatoarele achizitii vestimentare pentru micutul tau, nu trebuie sa te ghidezi doar dupa trenduri, ci si dupa confort si utilitate. Acestea sunt doua caracteristici esentiale atunci cand cumperi haine pentru copilul tau.

Iti prezentam mai jos care sunt recomandarile specialistilor in acest sezon in materie de haine si incaltaminte pentru bebelusi, dar si cum sa faci investitii vestimentare istete.

Modele de haine pentru bebelusi

Cu siguranta de abia ai asteptat sa se mai incalzeasca vremea pentru a-ti putea imbraca nazdravanul in haine mai subtiri si mai vesele. Piesele pe care le cumperi trebuie sa fie racoroase si sa il protejeze pe cel mic de razele puternice ale soarelui.

Fie vara, fie iarna, cea mai importanta piesa din garderoba unui bebelus este body-ul. Alege un model de vara simpatic, dar asigura-te ca este confectionat din bumbac 100%, asa cum sunt hainele pentru bebelusi din colectia de vara Chicco.

Poti alege un model unisex ori unul realizat special pentru fetite ori baietei. Se poarta imprimeurile cu animale si mesaje amuzante ori emotionante in acest an. Ce ne bucura cel mai mult la aceasta piesa este caracterul versatil.

Daca se face mai frig afara ori esti intr-o incapere cu aer conditionat, poti sa il imbraci pe cel mic cu un cardigan si o pereche de pantaloni fara sa strici in vreun fel tinuta.

La moda in acest an mai sunt hainele in stil navy, adica stilul marinaresc, care se potrivesc de minune atat baietilor, cat si fetelor. Nu lipsesc din peisajul fashion nici volanele, fundele si carourile.

Imprimeurile florale se numara in continuare printre preferatele specialistilor in domeniul fashion si cu siguranta vor fi si preferatele fetitei tale.

Din garderoba micutului nu ar trebui sa lipseasca in sezonul cald un accesoriu care sa il apere de razele puternice ale soarelui. O sapca, o basca ori o palarie se va dovedi un adevarat aliat in zilele in care iesiti la plimbare ori stati la plaja. Nu uita sa aplici de fiecare data cand iesiti din casa o lotiune cu factor de protectie in compozitie.

Incaltaminte pentru bebelusi in tendinte

Incaltamintea pentru copii trebuie aleasa cu multa grija fiindca acestia au pielea mai sensibila decat adultii. Dar nu trebuie neglijate tendintele si nici preferintele celui mic. Parintii ar putea fi surprinsi sa descopere ca inca de la o varsta frageda copii lor si-au format deja propriile gusturi si ca au anumite inclinatii vestimentare.

In perioada verii, cele mai populare modele de incaltaminte pentru bebelusi sunt sandalele. Sunt comode, lasa pielea sa respire si nu trebuie sa iti faci griji ca le vor scoate cu usurinta din picioare.

Gasesti cele mai frumoase modele de incaltaminte pentru copii la chicco.ro. Se poarta piesele gri metalizat cu aplicatii florale in cazul fetelor, iar la baieti poti opta pentru un model simplu, usor de introdus intr-o tinuta.

Incaltamintea sport este potrivita pentru zilele mai racoroase si reprezinta si o investitie buna pentru zilele urmatorului sezon. Fetita ta se va indragosti de o pereche de tenisi din tesatura alba cu aplicatii florale rosii. Tinuta casual a unui baiat va fi completata cu succes de o pereche de pantofi sport chic.

Cauta un brand de incaltaminte pentru copii care se ghideaza in conceperea modelelor dupa dezvoltarea fizica a celor mici. Produsele trebuie sa fie confectionate din piele moale si sa aiba talpa usoara pentru a asigura un grad de comoditate ridicat. In plus, piciorul trebuie sa fie aerisit, un criteriu important in sezonul cald.

Alege incaltaminte si imbracaminte comoda pentru copii, in pas cu tendintele actuale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#imbracaminte copii, #haine copii, #incaltaminte copii, #moda copii, #incaltaminte bebelusi, #haine bebelusi , #bebelusi