Cum tratezi tensiunea arteriala acasa

Duminica, 04 Iulie 2010, ora 18:35
21909 citiri
Cum tratezi tensiunea arteriala acasa

Timpul nu iarta pe nimeni, iar imbatranirea este un proces ireversibil. Din nefericire de cele mai multe ori ea aduce cu sine boli. Printre cele mai intalnite suferinte se numara tensiunea arteriala.

Vestea buna este ca nu este o boala mortala daca aveti grija de stilul de viata pe care il duceti. Puteti face asta si singuri, fara sa apelati la un medic.

Daca aveti tensiune mare este esential sa reduceti consumul de sare, luand in considerare ca dieta drept a fost intotdeauna una dintre cele mai comune modalitati pentru controlul tensiunii arteriale, informeaza All women Stalk.

Trebuie sa gasiti o modalitate ca sa evitati sa puneti multa sare in mancare. Exista posibilitatea utilizarii sarurilor alternative sau pregatiti retete care au un continut scazut de sodiu.

De asemenea daca aveti probleme trebuie sa reduci consumul de alcool sau sa renuntati la el de tot. Vinul poate fi sanatos pentru multe lucruri, dar face mai mult rau cand e vorba de hipertensiune arteriala.

Greutatea a fost intotdeauna una dintre cele mai comune modalitati de a fi sanatos, dar cand vine vorba de hipertensiune arteriala, controlul greutatii este necesar. Cand esti obez e greu sa lupti cu boala asta.

Tot in cazul acestei afectiuni consuma mai mult de calciu. Medicii recomanda oamenilor sa consume mai multe produse care contin calciu pentru oasele lor, dar si pentru controlul tensiunii arteriale. Alimente precum branza, produse lactate si batoane pentru micul dejun au suficient calciu, care poate ajuta la reducerea hipertensiunii arteriale.

Legumele va ajuta intotdeuna sa fiti sanatosi, dar si sa va mentibeti tensiunea arteriala. Puteti chiar sa adoptati o dieta vegetariana.

Nu uitati sa faceti exercitii fizice zilnic. Sportul va ajuta sa luptati impotriva tensiunii arteriale. Daca faceti exercitii zilnice veti deveni sanatosi.

Si nu in ultimul rand nu uitati sa fiti fericiti si optimisti. Stiati ca a fi fericit este unul dintre cele mai bune remedii pentru vindecarea corpului uman? Cand nu sunteti multumiti, corpul produce hormoni de stres si ar putea cadea in depresie.

Daca doriti, pentru controlul tensiunii arteriale, ar trebui sa incercati intotdeauna sa faceti lucruri care va fac fericiti sau evitati pe cele care va fac sa va simtiti tristi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#remedii tensiune arteriala, #reducere consum sare , #boli