Ce bei in timpul dietelor

Joi, 16 Iunie 2011, ora 09:56
3159 citiri
Ce bei in timpul dietelor
foto: arhiva

Este foarte important ce bei in cursul dietelor. Cele mai multe calorii in exces sunt "baute", iar valoarea calorica a unora dintre sucurile si bauturile acidulate este foarte mare.

Ceea ce bei iti poate da peste cap tot efortul pe care il faci in cursul unui regim de slabit, sustine WebMD. De fiecare data cand deschizi o sticla cu suc acidulat, te condamni la consumul a sute de calorii "goale", fara nutrienti. Sa bei sucurile acidulate este unul dintre cele mai mari deservicii pe care il faci siluetei si sanatatii tale. Cea mai buna alternativa - apa plata.

Sucurile de fructe pot avea chiar mai multe calorii decat sucurile acidulate. Au vitamine si antioxidanti, dar si foarte mult zahar. Alege sucurile 100% naturale sau prepara sucurile in casa. Oricum, verifica eticheta nutritonala, chiar si in cazul sucurilor asa-zis naturale. Cea mai sanatoasa si cea mai indicata alternativa, mai ales daca te afli in cursul unei diete pentru slabit, o reprezinta sucurile din legume. Un exemplu: un pahar de suc de portocale are 160 de calorii, in timp ce un pahar de suc de rosii are doar 60!

Laptele este o alta alegere extrem de inteleapta si de sanatoasa. Cu o conditie - sa alegi variantele degresate, care reduc la minim aportul de grasimi.

Bauturile energizante sunt adevarate bombe calorice, iar aportul de energie pe care il aduc este superficial si de scurta durata. In plus sunt si foarte nesanatoase prin continutul mare de chimicale si aditivi pe care il contin. Daca ai nevoie de o bautura energizanta, bea o cafea. Are antioxidanti si stimuleaza metabolismul. Ideal este, insa, ceaiul verde.

Evita, de asemenea, bauturile alcoolice tari. O alternativa foarte buna este o bere light sau un pahar cu vin.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#bauturi sanatoase, #calorii bauturi, #calorii alcool, #bauturi dieta , #calorii
Comentarii