Ziare.com

Kangoo Jumps, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 15:42

   

Kangoo Jumps, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen se implica si anul acesta in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Pe 16 martie, antrenoarea va tine, la Pullman Hotel, Bucuresti, sesiuni de sport in cadrul editiei din acest an a campaniei sale, "Kangoo Jumps pentru Viata", organizata in parteneriat cu Asociatia M.A.M.E.

Toate incasarile acumulate in urma participarii celor cateva sute de oameni, precum si donatiile suplimentare, vor fi donate cu scopul de a construi Centrul Stelutelor, un centru de suport si recuperare pentru copii bolnavi de cancer.

Campania caritabila din acest an se va derula timp de o saptamana, in perioada 10-16 martie 2014. In acest timp, sute de antrenori vor preda sesiuni de Kangoo Jumps pe tot teritoriul tarii.

Din nefericire, anual in Romania sunt diagnosticati cu cancer aproximativ 500 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 16 ani, dintre care aproape 40% mor.

Echipa Asociatiei M.A.M.E. nu este straina de suferintele prin care trec copiii cu afectiuni incurabile si familiile acestora, implicandu-se in proiecte care raspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave.

Anul acesta si-au propus sa infiinteze un centru de suport si recuperare, cu scopul de a ajuta aceste familii in lupta cu boala, de a oferi copiilor o sansa in plus la viata, astfel incat de fiecare data cand un copil invinge cancerul, o steluta sa ramana aprinsa si sa straluceasca tot mai tare pe cer.

Pe langa celebra antrenoare de fitness, se vor alatura, pe parcursul campaniei, si trainerii Dosa Ildiko si Pop Ioan Lucian, precum si presenterii Andreea Zaragiu, Diana Stirbu, Ghita Gabriel si Florin Tudor.

Cine isi doreste sa participe la sesiunile de Kangoo Jumps trebuie sa contribuie cu minimum 50 de lei, in aceasta suma fiind inclusa si inchirierea ghetelor Kangoo Jumps. Toate incasarile obtinute in urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o saptamana, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 382 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor