(P) Pastila care te ajuta in lupta cu cancerul

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 11:36
11242 citiri
(P) Pastila care te ajuta in lupta cu cancerul

Pomi-T este o combinatie studiata a celor mai sanatoase alimente: ceaiul verde, rodii, broccoli si turmeric, o pastila creata de medicii britanici pentru a ajuta oamenii in lupta cu cancerul.

  • "Aceste patru ingrediente au efect anti-cancer. Nu exista nicio indoiala ca rezultatele studiului au fost extrem de semnificative" - Profesorul Robert Thomas, medic oncolog
  • Magda stia ca a existat acea problema in familia sotului ei inca de cand s-au casatorit, in urma cu 15 ani. Atat tatal lui Marian, cat si unchiul lui, avusesera cancer de prostata. Ambii decedasera. Asa ca Magda, fara a-i spune lui Marian, s-a pastrat continuu in alerta. Lui nu vroia sa-i arate ca e ingrijorata si nici sa-i atraga atentia ca riscul de a face boala e mai ridicat atunci cand in familie au existat antecedente. L-a lasat in pace, mai ales cat au fost tineri, dar, acum, dupa ce Marian a implinit 40 de ani, a inceput sa-l bata discret la cap ca trebuie sa-si faca amandoi anual anumite analize, ca preventie.

    Ea stia ca trebuie sa fie atenta in ceea ce priveste cancerul de col uterin si de san, la fel ca oricare alta femeie, dar principala ei grija era sa se asigure ca Marian era bine, dat fiind faptul ca la el riscul de a face cancer era crescut din cauza istoricului familial. Asa ca a luat legatura cu medicul lor de familie caruia i-a explicat situatia, iar acesta i-a recomandat lui Marian, in afara analizelor uzuale de sange, si testul PSA (care masoara antigenul specific prostatic). Aceasta este o proteina produsa de catre prostata. Daca testul indica o valoare de peste patru nanograme pe mililitru, atunci este un semnal de alarma fiind necesare investigatii suplimentare.

    Din fericire, deocamdata, analizele au iesit bine. Asta nu inseamna ca Magda s-a linistit. Fiind asistenta medicala la un spital din Capitala, stie ca trebuie sa fie viglenta in continuare chiar daca nu lucreaza intr-o sectie de oncologie.

    La fel cum au patit tatal si unchiul lui Marian, patesc alte mii de barbati din Romania. In jur de 1.500 dintre ei sunt rapusi in fiecare an de aceasta boala, cancerul de prostata, conform datelor Centrului de Statistica Sanitara a Ministerului Sanatatii.

    Descoperita insa in primele faze ale ei, boala este tratabila. De aceea Magda este atat de vigilenta si incearca sa afle tot ce se poate despre orice fel de tratament, dar mai ales despre orice ar putea ajuta in a preveni aparitia bolii.

    Asa ca atunci cand a auzit prima data de la o pacienta internata in spitalul unde lucreaza de un supliment alimentar produs in Marea Britanie, care si-a dovedit eficacitatea tocmai in cazul bolnavilor de cancer de prostata, a ciulit urechile.

    Femeia tocmai venise de la fiica ei, care lucreaza in Anglia, si vazuse acolo un reportaj la televizor despre acest produs, Pomi-T. Pe ea o interesa pentru ca stirea anunta ca sunt planificate o serie de alte studii clinice privind evaluarea respectivului supliment si pentru cancerul ovarian, de san si de colon. Ea fusese operata de cancer la san in urma cu doi ani si nu mai facea acum nici un alt tratament. Pacienta i-a spus ca si-a adus produsul din Anglia si ca ia zilnic cate o capsula ca si completare la dieta zilnica. Se simtea bine si nu existau semne de recidiva.

    Ajunsa acasa, Magda a cautat informatii despre produs si a aflat ca acest supliment continand 4 extracte integrale se gasea in pozitia unica de a fi fost testat clinic asa cum se intampla cu orice medicament inainte de a fi recomandat consumului uman.

    Iar rezultatele fusesera surprinzatoare. La finalul studiul care inclusese 203 barbati diagnosticati cu cancer de prostata s-a constatat ca la majoritatea pacientilor care luasera doua capsule de Pomi-T pe zi timp de sase luni, nivelul PSA nu inregistrase modificari in sensul cresterii sau chiar scazuse fata de cei care luasera placebo.

    Dupa ce a mai citit si despre ingrediente, modul in care era produs, dar si despre faptul ca fusese realizat de un medic oncolog, respectiv de profesorul Robert Thomas, consultant la Spitalele Bedford si Addenbrooke, care a lucrat la acest proiect impreuna cu Institutul National de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie, Magda a fost convinsa. Voia sa-l comande nu numai pentru Marian, ci si pentru ea. Era ceva absolut natural, care le putea face bine amandurora protejandu-i de a dezvolta boli grave. Bineinteles, asta nu excludea ceea ce faceau deja - adica multa miscare si o hrana cat mai sanatoasa.

    Ceea ce o bucura pe Magda e ca nu mai trebuie sa apeleze la pacienta ei ca sa i-l aduca din Anglia, deoarece acum Pomi-T este importat si in Romania.

    Ce este de fapt Pomi-T?

    Pomi-T contine un amestec unic de extracte integrale inalt purificate obtinute din fructe, vegetale, condimente, concentrate intr-o capsula menita sa creasca aportul zilnic de polifenoli naturali. Studiile efectuate pana acum au aratat ca aportul regulat de polifenoli reduce riscul de a dezvolta neoplazii (cancere) incluzand cancerul de san, pancreatic, esofagian, ovarian, de prostata si cancerul de piele.

    Produsul are un continut inalt de polifenoli, substante fitochimice care se regasesc in mod natural in patru alimente integrale: rodii, ceai verde, broccoli si turmeric.

    Ingredientele care intra in compozitia Pomi-T® sunt 100% naturale, purificate, concentrate si combinate in proportii atent studiate sub supravegherea unei echipe de specialisti apartinand unui producator cu traditie din Marea Britanie. Produsul nu contine coloranti, conservanti, potentatori de gust sau agenti chelatori.

    Pomi-T a fost evaluat intr-un studio clinic pe pacienti diagnosticati cu cancer de prostata, rezultatele studiului fiind prezentate de medicul oncolog britanic Robert Thomas in vara acestui an la Chicago in cadrul celei mai mari manifestari stiintifice oncologice din lume - American Society of Clinical Oncology (ASCO), unde au fost prezenti 28.000 de medici.

    Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
    Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
    Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
    Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
    Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
    Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
    #pastile cancer prostata, #tratament cancer pastile, #Pomi T tratament cancer, #Pomi T pastile cancer , #cancer