Intrebuintari uluitoare ale ceaiului verde si negru

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 23:28
14679 citiri
Intrebuintari uluitoare ale ceaiului verde si negru

Pe vremea asta o ceasca de ceai este tot ce poate sa fie mai bun. Efectele ceaiului verde si negru sunt cu totul speciale, mai ales daca bei in fiecare zi macar o cana.

Ceaiul verde iti aduce antioxidanti, te energizeaza si iti stimuleaza sistemul imunitar. Dar nu arunca pliculetul si nici funzele de ceai din care ai facut infunzia.

Yahoo Shine dezvaluie cateva din uluitoarele utilizari ale pliculetelor sau frunzelor din care ai preparat ceai verde sau negru.

Un efect al ceaiului verde este acela de a curata covoare. Freaca cu delicatete un covor vechi (dupa ce a fost bine aspirat) cu un burete inmulat in ceai verde in care ai desfacut si continutul unui plic de ceai. Lasa ceaiul sa actioneze 10-15 minute, apoi aspira. Culorile se vor improaspata in mod uluitor, iar petele vechi o sa dispara. Stropeste covoarele persane cu ceai verde concentrat dupa care aspira. O sa vezi diferenta.

Ceaiul negru este ideal pentru a curata parchetul de culoare inchisa, iar cel verde pentru podele din lemn de culoare deschisa. Taninuri din ceai dau stralucire si culoare podelelor din lemn de esenta tare. Curata parchetul cu o carpa moale pe care ai inmuiat-o in ceai. Sterge si lasa sa se usuce in mod natural.

Prepara un ceai foarte concentrat din zece pliculete la o cana de apa. Lasa se se infuzeze circa o ora. Solutia rezultata este foarte buna pentru a curata mobila pretioasa, veche, lacuita cu lac natural. Taninul din ceai improspateaza culoarea naturala a lemnului, acopera zgarieturile fine si indeparteaza foarte eficient petele de grasime.

Inmoaie o carpa moale in ceaiul foarte concentrat, freaca si sterge apoi cu o carpa moale si uscata.

Ceaiul verde concentrat si frunzele de ceai utilizate elimina foarte bine amprentele de pe geamuri si oglinzi. Poti freca geamul cu un plic umed sau curata geamurile cu o solutie rezultata din parti egale de ceai concentrat si alcool.

Aduna mai multe plicuri folosite de ceai verde si lasa-le o noapte intreaga in vasul de toaleta. Frunzele de ceai pot elimina petele imposibil de curatat din partea de jos a vasului de toaleta.

Pungutele de ceai umede si reci calmeaza ochii obositi, reduc umflaturile, iar parul uscat are un balsam ideal in ceaiul verde. Clateste-te cu ceai, lasa apoi parul sa se usuce in mod natural, dupa care clateste cu apa calduta din abundenta. Usuca parul a doua oara tot in mod natural, fara nici o sursa de caldura.

Acneea rebela isi gaseste leacul in ceaiul verde. Prepara un ceai concentrat, trei-cinci pliculete la o cana de apa, lasa sa infuzeze pentru 30 de minute si clateste-te pe fata cu ceaiul. Printre efectele ceaiului verde se numara si capacitatea sa puternic antiseptica, extrem de eficienta la tipul agentilor patogeni care se dezvolta la nivelul fetei.

Foloseste ceaiul verde, preparat normal, ca pentru consum ca lichid de baza pentru marinate in care pui carne de porc, pui sau vaca.

Uda din cand in cand plantele de apartament cu ceai verde concentrat, mai ales in cazul celor care iubesc un sol acid. Plantele vor beneficia de importante elemente nutritive.

Clateste tesaturile delicate, de matase sau de lana in ceai verde sau negru. In ceai verde pe cele deschise la culoare, in ceai negru pe cele inchise la culoare. Hainele vor avea un aspect special, o stralucire pe care nici un alt balsam nu o poate da hainelor tale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ceai, #ceai verde beneficii, #ceai negru, #ceai covoare, #ceai acnee , #ceai