Celulita? Cum o maschezi

Marti, 05 Iunie 2012, ora 07:14
4094 citiri
Celulita? Cum o maschezi

Femeile au celulita, acesta este un lucru cert, fie ca este mai multa sau mai putina, fie ca apare in tinerete sau mai tarziu. In majoritatea cazurilor aceasta isi face simtita prezenta si ne face sa ne simtim inconfortabil in propria piele.

Probabil si tu ai aceeasi problema sau cel putin te temi ca va aparea. Desi celulita nu poate fi exterminata, poate fi ascunsa sau redusa, conform Red Book Mag, prin diverse tehnici:

Strat dublu de autobronzant

Daca esti bronzata, celulita se va vedea cu mult mai putin, iar in cazul in care nici nu ai prea multa, s-ar putea sa ai norocul sa nu se mai observe deloc. In plus, pielea mai inchisa la culoare te va si subtia. Efectul dureaza cateva zile si nu le este strain unor vedete precum Kim Kardashian, care se foloseste de acest truc.

Exfoliaza si maseaza

Masajul cu miscari circulare imbunatateste circulatia sanguina si da un aspect mai matasos pentru cateva zile. In plus, celulele moarte dispar si epiderma va fi mai stralucitoare. Foloseste un produs exfoliant si aplica-l cu miscari circulare.

Genuflexiuni

Muschii puternici fac celulita sa fie mai putin evidenta, asa ca fa cateva genuflexiuni de fiecare daca cand ai putin timp. Cand te lasi in jos, impinge-ti posteriorul inspre inapoi, ca si cand te-ai pregati sa te asezi pe un scaun, si ramai in aceasta pozitie timp de doua secunde.

Joaca-te cu umbrele

Da stralucire restului piciorului, fiind astfel atrasa atentia de pe zona cu celulita. Daca ai pielea medie sau inchisa la culoare, foloseste un ulei de corp.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
#celulita trucuri eliminare, #celulita femei tratament, #celulita metode eliminare, #celulita remedii, #mascare celulita, #sfaturi celulita , #celulita