Cum iti poti remodela silueta rapid, fara efort si fara interventii chirurgicale

Advertorial
Luni, 20 Martie 2017, ora 16:31
19350 citiri
Cum iti poti remodela silueta rapid, fara efort si fara interventii chirurgicale

(P) Ne preocupa constant felul in care aratam si asta nu e nicidecum o dovada de superficialitate, ci un mod excelent de a ne tine sanatatea si greutatea sub control. Uneori insa, exista perioade in care pierdem lupta cu kilogramele sau cu centimetrii in plus, oricat de des am merge la sala si oricate diete am incerca.

La un moment dat, devine din ce in ce mai greu sa slabim si sa scapam de grasimea ce se depune in exces mai ales in zona abdomenului, pe coapse sau pe brate. Indiferent ca vorbim despre femei sau barbati, odata ajunsi in aceasta situatie, cu totii suntem cuprinsi de panica. In plus, devenim nervosi si ne pierdem increderea in noi.

Cu toate acestea, nu e cazul sa ne demoralizam si sa luam decizii radicale cum ar fi infometarea sau operatiile chirurgicale, pentru ca tehnologia avansata ne ofera in prezent alternative non-invazive pentru a slabi, iar dintre toate, pe departe cea mai eficienta este mult discutata criogenare.

Crio-Cooltech, cel mai eficient aparat de eliminare definitiva a celulitei

Pana de curand, cea mai eficienta modalitate de remodelare a siluetei intr-un timp redus si in mod radical era lipoaspiratia, o procedura chirurgicala complicata, ce implica anestezie generala, bisturiu si o perioada dureroasa de recuperare.

Insa astazi, ar fi pacat sa apelezi la chirurgie si sa iti asumi toate riscurile aferente operatiilor, cand ai la indemana terapia non-invaziva Crio-Cooltech, la fel de eficienta.

Ca sa te convingi de rezultatele spectaculoase, o poti testa la Noblezza Beauty Clinique, primul centru din Romania care a adus aparatul si ai carui terapeuti au o vasta experienta in folosirea lui.

Aceasta terapie se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iar rezultatele pot fi masurate de la prima sedinta.

In plus, efectele devin din ce in ce mai vizibile de la o saptamana la alta, fiindca terapia continua sa actioneze chiar si intre sedinte. In urma tratamentelor, vei pierde grasimea in exces din zona tratata, iar aspectul pielii va fi transformat odata cu eliminarea definitiva a celulitei.

Cum functioneaza?

Crio-Cooltecheste o metoda de indepartare localizata a grasimii si a celulitei, ce are la baza tehnica revolutionara de criogenare a tesutului adipos din anumite zone ale corpului, cum ar fi copasele, genunchii, bratele sau abdomenul.

Prin criogenarea celulitei cu aparatul Crio-Cooltech, grasimea localizata in aceste zone este pur si simplu inghetata in mai putin de 1 minut, la o temperatura de -8 grade Celsius.

De altfel, Crio-Cooltech este singurul aparat de acest tip care reuseste sa trateze o zona intr-un timp atat de scurt, reducand senzatia de disconfort ce poate aparea in timpul tratamentului, spre deosebire de aparatele similare care racesc la doar -3 grade in 10 minute.

Odata aplicat pe zona tratata, dispozitivul actioneaza precum un vacuum si atrage in interiorul sau stratul de grasime in exces, pe care apoi il ingheata.

Astfel, celulele adipoase sunt complet distruse si se elimina apoi in mod natural, prin sistemul limfatic.

In plus, aparatul dispune de mini aplicatori ce permit tratarea partilor delicate din jurul genunchilor, a bratelor sau din zona lombara. Fiind o terapie non-invaziva, tratamentul nu implica anestezie generala sau locala si nu lasa cicatrici.

De cate sedinte avem nevoie?

Fiecare zona poate fi tratata o singura data la 2 luni, timp in care procedura isi face efectul.

Pentru a obtine rezultate maxime, sunt necesare maximum 3 sedinte, toate efectuate pe aceeasi zona.O sedinta de criogenare celulita dureaza aproximativ 70 de minute.

Criogenare pret sedinta sunt primele trei cuvinte pe care noii clienti vor sa il afle de la Andreea Suciu, manager Noblezza Beauty Clinique.

Andreea le explica de fiecare data ca pretul oferit este unul adaptat la rezultatele pe care aparatul le ofera si ca pe termen lung, facand un calcul este mult mai rentabil sa alegi Crio-cooltech decat sa incerci nenumarate alte terapii, cu pret mai mic pe sedinta, dar care nu functioneaza.

O sedinta de Crio-cooltech costa 800 lei si daca platesti o sedinta, mai primesti inca una gratuit, adica 2 sedinte costa 800 lei.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#criogenare celulita , #celulita