Cum scapam de celulita?

Sambata, 11 Aprilie 2009, ora 08:17
7531 citiri
Cum scapam de celulita?

Celulita este unul dintre cei mai mari dusmani ai femeilor, iar pe timpul verii situatia se complica. Insa, din fericire, cu ajutorul exercitiilor fizice, al dietelor, dar si al cremelor anticelulitice ii puteti veni de hac.

Celulita loveste atunci cand va este lumea mai draga. Adolescente, femei adulte, slabe sau supraponderale, multe s-au confruntat cu jena de a adopta o tinuta sexy din cauza pielii cu bine cunoscutul aspect de coaja de portocala.

Orice strategie si tratament va decideti sa urmati, daca inainte veti incepe sa tineti o cura de detoxifiere, rezultatele vor fi dublate sau chiar triplate. O asemenea cura va ajuta sa va reechilibrati metabolismul si sa eliminati toate toxinele acumulate in organism.

Dupa ce ati incheiat cura de detoxifiere, pastrati in continuare linia unei alimentatii sanatoase, dar nu asa drastice, deoarece veti avea nevoie de energie pentru a incepe programul de exercitii care va va ajuta sa atenuati aspectul de "coaja de portocala".

Puteti efectua orice forma de miscare care va face placere, cu conditia sa faceti acest lucru cel putin de 3 ori pe saptamana, in sedinte de cate 40 de minute.

Exista anumite seturi de exercitii care se concentreaza pe zonele unde apare de obicei celulita care va pot ajuta sa va tonifiati acele zone intr-un timp record.

Totodata, masajul anticelulitic profesional nu numai ca destinde si rasfata pielea corpului, dar ajuta in prevenirea si lupta impotriva celulitei.

El inlesneste si refacerea tendintelor naturale ale corpului, prin manevrarea muschilor si stimularea sistemului circulator si limfatic care distrug tesutul adipos.

In functie de gradul de celulita se stabileste numarul de sedinte de masaj saptamanal, sedinte care pot dura 45 sau 60 de minute si la care se folosesc creme termice si uleiuri de masaj cu ingredienti activi care actioneaza in profunzime.

De asemenea, impachetarile anticelulitice, extraordinar de benefice atat pentru eliminarea retentiei de apa, cat si pentru eliminarea celulitei.

O noua arma in lupta cu celulita o poate reprezenta crema pe baza de cofeina. Substanta este absorbita imediat in piele, unde pur si simplu topeste grasimile.

Descoperirea a fost facuta de cercetatorii brazilieni. Medicii de la Universitatea Federala din Rio de Janeiro au testat crema pe baza de cofeina pe 130 de femei.

Dupa o luna, circumferinta coapsei s-a redus cu aproape doi centimetri, iar aspectul de coaja de portocala nu mai era atat de vizibil. Specialistii spun ca de mult se cunosteau efectele cofeinei, dar pana acum, nimeni nu a demonstrat eficienta ei.

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cum scapam celulita, #celulita femei tratament , #celulita