Pasi simpli pentru a scapa de celulita

Joi, 02 Februarie 2012, ora 07:34
5934 citiri
Pasi simpli pentru a scapa de celulita

Celulita este cosmarul oricarei femei, caci afecteaza cele mai sexy zone ale corpului, stricandu-le aspectul. Nu conteaza greutatea corporala, aceasta problema avand-o si cele mai slabe dintre femei.

Celulita inseamna, de fapt, exces de toxine si grasimi stocate sub piele, din cauza unei alimentatii inadecvate. Conform Real Beauty, acesta este ca un proces natural de autoaparare al organismului.

De ce apare celulita

Zonele cu cel mai mare risc de celulita sunt sezutul, zona interioara a coapselor, cea inferioara a stomacului si chiar bratele. Este bine sa stai departe de fumul de tigara, alcool, grasimi, cafeina, sare si alimente procesate, pentru a evita riscul aparitiei acesteia.

Cum sa o previi

Cea mai buna modalitate de a preveni celulita este aceea de a manca alimente fara grasimi si fara conservanti. Consuma si produse bogate in lecitina, precum rosiile, conopida, portocalele, spanacul si merele, acestea ajutand la o mai buna definire a celulelor si la diminuarea aspectului de celulita.

Daca poti, pune niste felii de castraveti direct pe piele, astfel incat aceasta sa se stranga si micile umflaturi sa nu se mai vada.

Cum sa o maschezi

Iarna, pielea se albeste si celulita se vede mai mult. Poti folosi o crema cu usor efect autobronzant pentru a o masca.

Mancare detoxifianta

Incearca sa faci o salata cu rosii, spanac, otet crud de mere, napi, care sunt bogati in clorofila si fibre, ardei iute, plin de antioxidanti, mere, ce au pectina, patrunjel si lamaie, pentru detoxifierea ficatului, si ghimbir.

Fa exercitii fizice

Desi nu exista leac pentru celulita, poti reduce cantitatea de grasime de pe intreg corpul si astfel ea se va vedea mai putin. Incearca sa faci fandari cu saritura, genuflexiuni cu saritura, fandari laterale si orice iti foloseste din plin muschii picioarelor si cei ai posteriorului.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#celulita mancare, #celulita sport, #celulita metode eliminare, #celulita sfaturi, #celulita mascare, #diminuare celulita , #celulita