Ce masti pentru ten iti poti face in casa

Sambata, 03 Iulie 2010, ora 08:00
31236 citiri
Ce masti pentru ten iti poti face in casa

Daca banii sunt prea putini si nu mai ai resurse pentru a aloca si mastilor pentru fata din comert, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la a-ti mai ingriji pielea.

Solutia consta in produsele naturale pe care le poti gasi cu usurinta in magazine alimentare, cu bani mai putini, sau pe care chiar le ai deja in casa.

Specialistii recomanda insa sa faci un test inainte, care consta in a aplica amestecul pe partea interioara a antebratului si a astepta cateva ore pentru a vedea daca apare vreo reactie neplacuta. Everydayhealth.com iti arata cateva exemple de masti ce pot fi facute in casa:

Top 10 cele mai simple masti cosmetice naturale

1. Masti lichide

Miere. Pentru un ten uscat, aplica un strat subtire de miere pe fata, lasa-l sa actioneze cateva minute si apoi clateste cu apa calda.

Ulei de masline. Acesta are multe proprietati benefice. De preferat este sa folosesti unul extravirgin.

Miere si ulei de masline. Amesteca doua lingurite de otet de mere, o lingurita de ulei de masline si o lingurita de miere. Aplica si lasa 10-15 minute. Clateste cu apa calduta.

Iaurtul simplu. Acesta tonifiaza orice tip de ten. Aplica, lasa cateva minute si apoi clateste.

Masti de fata de-a dreptul ... delicioase

2. Masca cu ovaz

Amesteca putina faina de ovaz sau cativa fulgi rasniti si adauga apa pana se formeaza o pasta. Da-ti pe fata cu aceasta si, dupa cateva minute, clateste-te.

3. Masca cu seminte de in

Intr-un bol mic amesteca doua lingurite de seminte de in cu putina apa. Semintele se vor umfla in scurt timp, iar apa va incepe sa aiba consistenta unui gel. Da-ti cu acest gel pe fata, lasa-l sa se usuce si apoi spala-te cu apa calduta.

4. Masca cu albus de ou

Bate un albus de ou pana se face spuma si apoi da-ti pe fata cu el. Lasa-l sa se usuce si clateste-te. Albusul are efect relaxant si da stralucire tenului.

5. Masca cu argila naturala

Masti faciale de fructe pentru toate tipurile de ten

Chiar daca se gaseste un pic mai greu, argila naturala este foarte buna pentru indepartarea impuritatilor. Amesteca o lingurita de argila cu putina apa si aplica pe fata. Lasa sa se usuce, iar apoi clateste.

Sfaturi pentru a scăpa de pielea grasă după 30 de ani
Sfaturi pentru a scăpa de pielea grasă după 30 de ani
Te confrunți cu probleme cauzate de pielea grasă? În loc să investești în multe produse cosmetice, ideal ar fi să începi să combați adevărată cauză a acestor probleme. Îți...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#masti fata, #ingrijire ten, #probleme ten, #retete masti fata, #masca fata naturala , #cosmetice