Fa-ti impachetari cosmetice acasa

Vineri, 14 Mai 2010, ora 08:44
11018 citiri
Fa-ti impachetari cosmetice acasa
Foto: sonomabodywraps.com

Impachetarile cosmetice au rol de detoxifiere si sunt utile daca vrei sa ai o talie de viespe sau coapse ferme, fara grasimi inestetice sau celulita. Sunt ideale pentru cei care vor ca pielea lor sa aibe un aspect ferm, neted si intins.

Poti prepara si tu acasa cremele cele mai potrivite pentru impachetarile cosmetice. Ai nevoie de uleiuri esentiale, argila si cateva plante uscate din magazinele de profil. Unele retete pot fi imbunatatite cu sare de mare sau amara, informeaza healthrecipes.com.

Cele mai recomandate uleiuri esentiale pentru sedintele cosmetice de rasfat de acasa sunt cele de levantica, salvie, lamaie, lemn de santal, rozmarin, grefa si cel de masline. Plantele uscate ideale pentru impachetarile cosmetice sunt lucerna, busuiocul, musetelul, trandafirii si pudra din petalele lor.

O reteta de crema folosita pentru impachetarile cosmetice poti obtine dintr-o cana mica de argila, un sfert de cana de sare de mare, o alta cana de ulei de masline, pudra dintr-o planta uscata si o alta cana de apa.

Fierbe sarea in apa pana cand se dizolva. Adauga toate ingredientele si amesteca pana cand obtii o pasta. Acopera-ti intreg corpul cu amestecul obtinut, dupa care te acoperi cu un prosop folosit doar in acest scop.

Te poti infasura si intr-un cearceaf, pentru a mentine un caldura si asteapta 45 de minute sau chiar o ora in baie, la o temperatura ridicata, pentru ca masca de corp sa intre in piele.

Pentru ca sedintele tale sa fie eficiente, este necesar sa le faci in baie, acolo unde temperatura este deja ridicata si caldura nu se pierde. Poti asculta muzica favorita in timp ce astepti ca masca sa intre in corp, pentru a nu-ti pierde rabdarea.

Inainte de orice impachetare cosmetica, este necesar un dus fierbinte pentru a avea porii deschisi. Bea multa apa inainte pentru ca sedinta cosmetica sa fie utila si sa poti elimina toxinele organismului. Dupa un astfel de rasfat, specialistii recomanda evitarea cafeinei, zaharului, alcoolului si bauturilor acidulate pentru 48 de ore.

Sarea amara este si ea un ingredient minune pentru micile tale sedinte de detoxifiere. Specialistii au spus ca este necesar sa se amestece in apa de baie, respectand toate regulile de dinainte, pentru ca in numai 45 de minute sa elimini toxinele organismului.

Poti adauga si sare de mare si uleiurile esentiale necesare pielii tale. Esti pregatit sa ramai in apa fierbinte mai mult de 45 de minute, pentru rasfatul cosmetic de acasa.

Dupa ce iesi din cada, prepara-ti o pasta abraziva din sare amara, cu ulei de masline si cel de baie si aplica pe intregul corp, prin masare. Dupa cateva minute te poti clati cu apa din abundenta, iar pielea ta va deveni in timp mai neteda, ferma, lipsita de celulita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#impachetari cosmetice acasa, #impachetari cosmetice retete, #impachetari cosmetice frumusete , #cosmetice