Intrebuintari dulci pentru zahar

Marti, 28 Iulie 2009, ora 14:15
1702 citiri
Intrebuintari dulci pentru zahar

In sfarsit, ai liber la zaharnita, dar nu ca sa-ti indesi zahar in clatite sau sa-ti indulcesti pana la refuz cafeaua, ci in scopuri mult mai "nobile".

Conform Health.com, exista o multitudine de modalitati de a folosi zaharul: in scopuri cosmetice, terapeutice sau chiar practice, de zi cu zi.

Prelungestea viata florilor. Un pic de zahar este numai bun sa tina florile in viata mai multa vreme, pentru ca acestea sa-ti bucure ochiul.

E de ajuns o singura lingurita de zahar dizolvata in vaza cu apa, pentru ca efectul sa fie unul de durata, este sfatul unei patroane de florarie din Los Angeles.

Pentru o piele matasoasa. Zaharul este un exfoliant aproape natural, asa ca trateaza-ti cu dulceata pielea zgrunturoasa sau mai aspra.

Pentru asta poti amesteca jumatate de cescuta de zahar cu un sfert de ulei de rapita si 3 stropi de unei esential de lavanda. Intinde acest amestec pe pielea cu probleme, cu miscari circulare.

Elibereaza durerea. O lingurita de zahar chiar face minuni in caz de durere. Conform unui studiu aparut in "Pediatrics", bebelusii carora li s-a dat un amestec de apa cu zahar, in proportie de 1:4, inainte de a fi vaccinati, au facut fata mult mai bine durerii decat copiii care au primit doar apa.

Vindeca ranile Si nu doar pe cele din dragoste, oblojite cu bomboane de ciocolata, ci chiar pe cele fizice. In cazul in care nu aveti la indemana nimic pentru primul ajutor, taieturile minore pot fi tratate cu zahar.

Zaharul, care stie sa lupte cu germenii, este un produs antibacterian natural, el avand si proprietatea de a grabi vindecarea, dupa cum explica Lillian Beard, autoare a unei carti despre remediile naturale din orice casa.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#intrebuintari practice zahar, #zahar durere, #zahar cosmetic, #zahar flori , #cosmetice