Proceduri cosmetice non-chirurgicale

Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 08:36
2960 citiri
Proceduri cosmetice non-chirurgicale
Foto: webmd.com

Riduri, buze subtiri, piele imbatranita. Sunt doar cateva dintre motivele pentru care femeile de regula apeleaza la procedurile cosmetice. Exista cazuri in care, dintr-un motiv sau altul, interventiile chirurgicale nu pot fi aplicate. Trebuie sa stii ca exista mijloace non-chirurgicale de infrumusetare la fel de eficiente.

Mai mult, recuperarea nu dureaza, iar efectele pot fi observate imediat. Injectiile cu botox sunt o solutie temporara pentru intinderea pielii fetei. Botoxul este de fapt o substanta in stare pura extrasa din bacteria botulinica. In cantitati mici ea nu afecteaza in niciun fel starea sanatatii, ci doar relaxeaza musculatura fetei, informeaza webmd.come.

Injectiile cu botox sunt foarte eficiente impotriva ridurilor de expresie si de regula procedura se repeta intre trei si sapte zile. Mai mult, ca tratament de intretinere, se repeta injectiile o data la patru sau la sase luni.

O alta metoda de intinerire non-chirurgicala este si peelingul facial chimic. Procedura se mai realizeaza si cu ajutorul laserului. Consta in indepartarea unui strat subtire, superficial de la nivelul pielii, responsabil de aparitia impuritatilor. Metoda se poate repeta la anumite intervale de timp, in functie de recomandarile medicilor, pentru obtinerea efectului dorit.

Microdermabraziunea este o alta procedura cosmetica de infrumusetare, care consta in indepartarea celulelor moarte de la nivelul fetei prin aplicarea de masti exfoliante, care pregatesc tenul de absorbtia tratamentului specific. Spre deosebire de dermabraziune, aceasta interventie nu este invaziva, nu produce sangerari si nu este nevoie de saptamani de recuperare.

Ajuta la indepartarea petelor maronii, a acneei si reduce semnele, cicatricile si aspectul imbacsit al pielii. Uneori ai nevoie chiar si de zece sedinte pentru ca efectul sa fie cel asteptat, un ten curat, luminos si fara impuritati.

Termajul este folosit pentru infrumusetarea tenului, redand fermitatea, netezimea si stralucirea ei, dar si pentru tratarea celulitei. Stimuleaza producerea de colagen prin folosirea unui aparat cu unde radio. Se pot inregistra rezultate foarte bune dupa o sedinta, iar efectul dureaza doi ani. Un tratament complet insa poate dura pana la sase sedinte.

Laserul non-ablativ imbraca fata precum o masca protectoare. Stimuleaza producerea de colagen, reduce liniile fetei, iar pielea isi recapata fermitatea. Poate fi dureroasa, iar recuperarea nu exista pentru ca nu este o tehnica invaziva. Este metoda ideala pentru persoanele foarte ocupate, care nu au timp foarte mult in afara serviciului. Pentru rezultate optime, procedurile se repeta pana la sase saptamani.

Pentru persoanele care au acnee, interventiile cu laser sunt ideale. Dioda cu laser folosita are rolul de a distruge glandele care produc excesul de sebum. Laserul penetreaza straturile superficiale ale pielii, fara sa le atace, iar in cazuri severe tratamentul poate dura chiar si pana la sase luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#cosmetica nonchirurgicala, #laser non ablativ, #termaj, #microdermabraziunea, #peeling facial chimic , #cosmetice