Ce mancaruri se recomanda persoanelor care vor sa se ingrase

Luni, 18 Februarie 2013, ora 23:43
23352 citiri
Ce mancaruri se recomanda persoanelor care vor sa se ingrase

In ciuda faptului ca se hranesc sanatos, unele persoane sunt foarte slabe, putand fi banuite chiar de anorexie. Daca despre persoanele care se ingrasa usor, se spune ca au un metabolism incet, lenes, in cazul persoanelor foarte slabe exista un metabolism iute, alert, care arde indata toate alimentele ce se consuma.

Acestor persoane foarte slabe, dar care vor sa se mai ingrase, sa-si mai adauge cateva kg ca sa-si mai rotunjeasca formele putin, li se recomanda mancaruri si bauturi care sa incetineasca metabolismul, alimente la care cine se ingrasa usor nu are voie nici sa viseze.

Trebuie stiut de la inceput ca drojdia de bere este bogata in vitamine din grupul B, cele care stimuleaza pofta de mancare. Dimineata, pe stomacul gol, se poate manca drojdie, cat o nuca, ori ca atare ori cu miere de albine.

Inainte de orice, persoanele care vor sa se mai ingrase trebuie sa consume mancaruri gatite acasa, macar o masa calda pe zi, din carne de miel sau de vita, pulpe si aripi de pui si ficat, despre care se spune ca ar fi cele mai calorice dintre proteine.

Consumata in stare cruda, sub forma de salata, varza te ajuta sa te ingrasi daca asta-ti este voia. O salata de varza mancata zilnic langa friptura, cartofi, orez sau tocanita are darul sa incetineasca metabolismul si astfel arderea caloriilor sa fie mult incetinita.

In ultimul timp, se vorbeste mult despre calitatile benefice pentru sanatate ale vinului rosu, adica despre valoarea vinului rosu ca medicament. Un pahar de vin rosu, baut seara, la temperatura camerei, este extrem de bine venit pentru sanatate si inima buna, la propriu.

Trebuie stiut ca vinul contine zahar, are multe calorii si astfel incetineste metabolismul si acest lucru te poate ajuta sa mai pui ceva carne pe tine.

Cascavalul este foarte hranitor, are multe grasimi si deci si multe calorii. Poate fi consumat dimineata, la micul dejun, dar si la masa de seara. Tot atunci poti manca papanasi, clatite, gogosi, branzoaice, cozonac si tot ce se numeste produs de patiserie.

Stafidele si curmalele sunt fructe foarte dulci, pline de zaharuri, deci si de multe calorii, recomandate, de regula, persoanelor stresate care simt nevoia sa manance mult dulce. Poti manca zilnic, fara teama, cate o cana din fiecare din aceste fructe care te vor ajuta in demersul tau de a fi mai rotunjor.

Despre rosii nutritionistii spun ca fac parte din categoria alimentelor care incetinesc matabolismul. Rosiile ca atare, salata si sucul au darul de a incetini metabolismul ca si castravetii, de altfel. Ai grija ca, intotdeauna, cand mananci rosii, sa ai in preajma ta, pe masa, si putin ulei pentru ca numai in prezenta grasimilor, rosia aduce cele mai multe beneficii sanatatii.

Sa avem sanatate!

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#alimente care ingrasa, #cura ingrasare , #cura ingrasare