Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dieta de ingrasat

Marti, 29 Iulie 2008, ora 16:25
6062 citiri
Dieta de ingrasat

In timp ce majoritatea femeilor se chinuie sa slabeasca, exista destule care incearca sa se ingrase. Dieta "de ingrasat" poate fi la fel de chinuitoare precum curele de slabire si poate sa provoace dereglari grave ale metabolismului.

Pentru a te ingrasa sanatos, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple.

In principiu, trebuie sa consumi mai mule calorii decat arzi, insa nu te indopa cu junk-food si dulciuri, fiindca risti sa iti distrugi sanatatea.

Alege alimente bogate in calorii, ce contin proteine, vitamine si minerale: lactate, paine, biscuiti, cereale, compoturi si sucuri (naturale!) de fructe, avocado, masline, fasole bob, neagra, linte, soia, mazare, porumb, dovlecei, peste, oua, nuci, carne de orice tip, inghetata.

Opteaza pentru grasimile sanatoase, precum cele din uleiul de masline. Bea shake-uri, iaurt cu fructe, lapte cu cacao si sucuri naturale. Si, foarte important, lasa-te de fumat!

Cele patru alimente pe care nu ar trebui să le reîncălziți. Lista celor care pot fi mâncate fără griji
Cele patru alimente pe care nu ar trebui să le reîncălziți. Lista celor care pot fi mâncate fără griji
Este o dilemă cu care majoritatea oamenilor s-au confruntat: care alimente rămase de la o masă sunt sigure pentru a fi reîncălzite și care nu sunt. Orezul a fost în atenția publicului...
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
#dieta, #ingrasat, #alimente, #grasimi, #sanatate , #cura ingrasare