Ingrasa-te intr-un mod sanatos

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 09:07
6120 citiri
Ingrasa-te intr-un mod sanatos
Foto: abcnews.go.com

Gasesti in toate revistele sfaturi pentru slabit, diete miraculoase si exercitii care te scapa de kilogramele in plus. Exista insa si persoane care vor sa castige in greutate si, oricat de mult ar manca, nu reusesc sa se ingrase.

Astfel, exercitiile fizice pot fi cea mai buna solutie pentru a castiga in greutate. Associatedcontent.com ofera cateva ponturi simple persoanelor care vor sa se ingrase, fara a fi nevoite sa consume multe mese pe zi, bogate in grasimi nesanatoase ori dulciuri care afecteaza sanatatea organismului pe termen lung.

Este foarte important sa consulti medicul tau in cazul in care esti foarte slab. Exercitiile ideale pentru cei care vor sa castige in greutate sunt cele de forta. Ridicarea greutatilor va fi de un real ajutor, dar numai sub atenta supraveghere a instructorului, pentru a evita intinderile si crampele musculare.

Dupa doar cinci zile musculatura va fi mai flexibila si pregatita pentru alte tipuri de exercitii. Rabdarea este cheia curei tale de ingrasare, deci obisnuieste-te cu gandul ca pasii mici sunt cei mai siguri.

Vei lucra in fiecare sedinta doar doua clase musculare, pentru care vei face trei seturi de cate zece exercitii, la inceput. Nu uita de incalzirea de dinainte de sedinta de forta. Este absolut necesara pentru evitarea accidentelor si intinderilor.

Banda de alergat este ideala pentru o incalzire propice, iar distanta maxima de alergat este de sase kilometri. Activitatea cardiovasculara va fi considerabil imbunatatita, iar tonusul tau te va ajuta sa duci la bun sfarsit fiecare sedinta de exercitii.

Cere sfatul instructorului tau de fiecare data cand crezi ca nu executi corect miscarile. Este foarte important sa iti lucrezi musculatura corespunzator, deci nu te abate de la pozitia corecta a corpului.

Nu uita sa te hidratezi in permanenta. In fiecare pauza, bea jumatate de litru de apa, pentru a putea continua sedinta. Asteapta 20 de minute dupa incheierea exercitiilor de forta si ia-ti portia de proteine, necesare organismului tau.

Te vei duce la sala de patru ori pe saptamana. Orele de somn sunt vitale pentru a castiga in greutate dupa sedinta de exercitii si masa bogata in proteine. Nu fixa ceasul decat dupa opt ore de odihna si nu uita ca organismul are nevoie de recuperare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#exercitii fizice ingrasare, #dieta exercitii ingrasare, #cura de ingrasare , #cura ingrasare