Cum te pregatesti de vara

Marti, 19 Mai 2009, ora 08:04
4941 citiri
Cum te pregatesti de vara
Foto: Msnbc.msn.com

Nicio vara fara plaja. Aceasta este deviza ta si, pentru ca in sezonul rece nu ti-au lipsit fripturile de la fiecare masa, trebuie sa gasesti o solutie sa scapi de kilogramele in plus.

Daca ti-ai cumparat cel mai sexy costum de baie, trebuie sa ai si un trup de invidiat pentru a-l purta. Tocmai de aceea, abdomenul tau va fi plat si celulita va disparea dupa cateva sedinte dure la sala de fitness, informeaza msnbc.

Pregatirea pentru sezonul estival consta in alegerea celor mai potrivite exercitii fizice si diete care ne asigura un tonus bun si un fizic frumos si armonios.

Renunta la exercitiile pentru intarirea sanilor si opteaza pentru sedintele sustinute care te ajuta sa iti construiesti o talie de viespe. Exercitiile in aer liber sunt mult mai eficiente, deci fa-ti incalzirea de dimineata in parcul de langa casa ta.

Sedintele de fitness vor fi mult mai sustinute si atent gandite. Nu iti doresti numai un trup armonios, dar si un tonus bun. Nu renunta la cele 20 de minute de bicicleta pe zi.

Efortul fizic este cel mai bun inlocuitor al poftei de mancare, deci, daca ai inceput o dieta si nu te poti controla in a manca intre mese, opteaza pentru cateva minute de mers cu bicicleta sau jogging in parc.

Pentru a avea abdomenul plat intr-o luna, este nevoie ca cinci minute pe zi sa iti faci exercitiile recomandate de instructorul de fitness. Legumele si fructele nu vor lipsi de la nici o masa.

Ele iti vor oferi forta de care ai nevoie pentru a putea avea trupul visat in sezonul estival. Usturoiul si piperul sunt doua ingrediente care nu vor lipsi din alimentatia ta.

Potrivit unor studii efectuate de cercetatori americani, usturoiul la o masa diminueaza cantitatea de mancare consumata si este recomandat intr-o dieta. Pestele va fi consumat macar o data la doua zile. Pe gratar sau fiarta, carnea alba este ideala pentru pofta ta de vara.

In pauzele exercitiilor la sala, nu uita sa consumi multe lichide. Sucurile naturale, de portocale, grefe sau lamaie, sunt recomandate in astfel de cazuri.

Renunta la snacks-urile si grisinele pe care le mancai la filmul de seara. Opteaza pentru un mar sau struguri, suc natural sau chiar apa plata. Inlocuiieste telecomanda cu jogging-ul si vorbitul pe messenger cu sedintele de aerobic. Este cea mai indicata pregatire pentru vara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#dieta vara slabit, #cura slabire vara, #abdomen plat exercitii , #cura slabire
Comentarii