Ponturi de slabit din toata lumea

Duminica, 14 Februarie 2010, ora 17:16
6186 citiri
Ponturi de slabit din toata lumea
Foto: hubpages.com

Curele de slabire difera de la o varsta la alta, de la o persoana la cealalta si chiar de la un popor la altul. Pentru ca modul si ritmul de viata sunt diferite de la o tara la alta, ponturile de slabit sunt proprii fiecarui popor.

In orasul japonez Okinawa, sfatul cel mai de pret intr-o cura de slabire este "Ia-ti o pauza". Pentru ca populatia de aici consuma foarte mult peste zilnic si oamenii sunt foarte activi, singura modalitate de a slabi este intr-adevar sa se opreasca din ritmul normal de viata, agitat, si sa isi ia o pauza pentru a scapa de kilogramele in plus, informeaza hubpages.com.

Daca organismul nu are un ragaz pentru a-si face digestia, senzatia de satietate va intarzia sa apara. Astfel, vom pierde numarul meselor consumate, daca nu luam o pauza din ritmul ametitor de zi cu zi, pentru a manca linistiti si a oferi stomacului timpul necesar sa digere hrana.

Daca intrebi un francez care este cea mai potrivita cura de slabire, el iti va spune sa nu sari peste nici o masa. Cazurile de obezitate in Franta sunt rare, pentru ca mesele lor sunt sarace in grasimi, mananca obligatoriu de trei ori pe zi, iar miscarea face parte din ritmul lor de viata.

In Germania, cel mai frecvent pont pentru cura de slabire este sa nu sari peste micul dejun. Orele fixe de masa si un mic dejun bogat in calorii si vitamine sunt principalele metode de a avea o alimentatie echilibrata. Strictetea poporului german, micul dejun sanatos si evitarea alimentelor de tip fast food sunt principalele lor metode de a trai sanatos.

In Thailanda, Coreea, India sau Indonezia cea mai buna metoda de slabit este adoptarea unei alimentatii foarte picante. Condimentele pe care le consuma in fiecare zi imbunatatesc digestia, favorizeaza circulatia sangelui si, pentru ei, cea mai buna cura de slabire este mancarea picanta.

In Anglia, dieta consta in alimentatia controlata. Nici o masa nu va depasi numarul de calorii necesar unui organism sanatos pentru a fi in forma intreaga zi. Englezii prefera mesele dese, sarace in calorii, dar atent controlate.

In Polonia, cel mai util pont pentru cura de slabire este de a manca numai acasa. Evitarea mancarurilor de la restaurant sau a celor de tip fast-food sunt principalele metode de slabit pentru polonezi. Potrivit unei statistici, doar 5% dintre polonezi obisnuiesc sa manance frecvent in oras.

In Finlanda, cura de slabire consta in efort fizic sustinut. Sportul preferat al nordicilor este mersul pe jos si, tocmai de aceea, pontul lor pentru o cura de slabire eficienta este sa mergi pe jos cat mai mult si sa transformi simpla plimbare in adevarate sedinte de fitness.

Vecinii din Ungaria recomanda pentru o cura de slabire eficienta saramura. Acidul acetic al otetului este pentru ei cea mai eficienta metoda de a scapa de grasimea corporala in exces, de a revitaliza digestia si de a fi tonic in fiecare zi. Pentru ei, otetul si uleiul de masline sunt absolut necesare la fiecare masa pentru a avea o silueta de invidiat.

In China, cura de slabire ideala este bazata numai pe ceaiuri. Printre efectele benefice ale ceaiurilor chinezesti se regasesc imbunatatirea circulatiei sangelui, tonifierea musculara, cerebrala, arderea grasimilor si favorizarea unui bun tranzit intestinal.

Nutritionistii americani sunt de parere ca secretele unei diete eficiente sunt cunoscute de fiecare pentru ca ele sunt de fapt reguli de alimentatie specifice fiecarui popor in parte.

Alimentatia este un adevarat ritual pentru fiecare popor. Tocmai de aceea chinezii sunt faimosi pentru credinta lor ca mancarea este o binecuvantare sau francezii care cred ca cea mai buna masa este cea in familie.

Astfel, daca vrei sa urmezi o cura de slabire, ea va fi gandita in primul rand in functie de obiceiurile, mancarurile traditionale si ritmul de viata al fiecarei persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#cura slabire personalizata, #dieta perfecta, #ponturi pentru dieta , #cura slabire