Lucruri incredibile care te vor face sa te simti mai bine

Vineri, 28 Decembrie 2012, ora 21:49
4775 citiri
Lucruri incredibile care te vor face sa te simti mai bine

In toiul Sarbatorilor poate sa apara o stare de tristete care sa te cuprinda treptat si sa nu te lase sa te bucuri cu adevarat de cei din jurul tau.

Sau, poate ca aceasta stare persista de mai mult timp si nu stii cum sa scapi de ea. Ai incercat mai multe metode care nu au dat rezultate? Aplica si urmatoarele sfaturi, oferite de Prevention, oricat de ciudate ar parea:

Filme care te fac sa plangi

Cu cat un film este mai trist si te face sa plangi mai mult, cu atat te vei simti mai bine apoi, gandindu-te ca situatia ta nu este chiar atat de rea, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Ohio. In plus, un moment de descarcare a tensiunii si energiei negative face bine.

Imbatranirea

Tomografiile arata ca pe masura ce imbatranesc, oamenii se bucura mai mult de lucrurile marunte si stiu sa le aprecieze mai bine, de la un gest de bunatate pe strada, pana la fata zambitoare a unui bebelus. In plus, neuronii reactioneaza mai putin intens la lucrurile negative din jur.

Un zambet fals

"Zambeste si indura" nu este un sfat chiar atat de prostesc, pana la urma. Cercetatorii spun ca zambind, chiar si fortat, vei reusi sa iti induci, in timp, o stare mai buna de spirit decat daca pastrezi o fata neutra sau incruntata.

Persoanele care zambesc au si un ritm cardiac mai bun si dau mai putine semne de stres.

Ziua de joi

Studiile si sondajele arata ca ziua de joi ii face pe oameni sa se simta mai bine decat in cele 3 zile precedente, caci deja simt ca mai este putin pana la weekend si relaxare.

Fa mai putin pentru copiii tai

Daca esti o mama-leoaica, vrei sa fii tot timpul implicata in ceea ce fac copiii tai si traiesti numai prin ei, nu vei reusi sa fii cu adevarat fericita, caci vei uita de propria persoana. La un moment dat, ei vor pleca de acasa, iar tu nu vei sti cum sa umpli golul.

In plus, nici copiii nu vor aprecia aceasta legatura dusa la extrem, iar tu vei fi predispusa la anxietate, stres, parere proasta despre propria persoana si depresie.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#modalitati combatere depresie, #modalitati crestere stare spirit, #sfaturi stare spirit buna, #moduri prevenire depresie , #depresie
Comentarii