Aliatii unui corp frumos si sanatos: Q10+L-Carnitina Acid Alfa Lipoic

Advertorial
Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 09:00
22840 citiri
Aliatii unui corp frumos si sanatos: Q10+L-Carnitina Acid Alfa Lipoic

Coenzima Q10 este un antioxidant puternic, cunoscut si ca ubiquinona-10. Este considerata scanteia care aprinde motorul corpului nostru prin pornirea productiei de energie in toate celulele.

Descoperita in 1957 de catre Profesorul Frederick L. Crane, aceasta substanta liposolubila, asemanatoare vitaminelor, ce se gaseste in mod natural in organism, are un rol critic in producerea energiei celulare prin metabolizarea carbohidratilor si a grasimilor (95% din energia organismului este generata astfel). Corpul foloseste apoi acea energie celulara pentru a asigura functionarea organelor vitale si a diverselor procese biologice.

Cunoscuta drept "Coenzima tineretii vesnice", Coenzima Q10 influenteaza pozitiv metabolismul celular afectat de varsta si permite combaterea semnelor de imbatranire care incep la nivel celular.

In urma prepararii termice, se pierde o cantitate importanta de Q10. Totodata, in mod natural, pe masura ce imbatranim, indeosebi dupa varsta de 40 de ani si la persoanele cu probleme cardiace, nivelul de Co Q10 se diminueaza dramatic. De aceea, este extrem de important ca aportul acestei coenzime sa fie suplimentat pentru sustinerea unei game largi de functii biologice sanatoase.

Coenzima Q10 are efect energizant si antioxidant si contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, precum si la mentinerea valorilor normale ale colesterolului. Ajuta la cresterea vitalitatii organismului si la intarzierea proceselor naturale ale imbatranirii.

L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de catre sportivi, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni. Acest aminoacid stimuleaza procesele metabolice si energetice, contribuind la metabolismul lipidic normal si la mentinerea greutatii corporale.

L-Carnitina arde grasimile, transformandu-le in energie la nivelul celulelor musculare si miocardului. Fortifica aparatul cardiovascular si este cardioprotectoare prin reducerea colesterolului. Puternic antioxidant, protejeaza ficatul si nervii periferici.

Creste cantitatea de grasime metabolizata de organism. Contribuie la scaderea greutatii prin reducerea masei adipoase. Creste performantele fizice, ajuta la cresterea masei musculare, rezistentei la efort si reduce febra musculara.

Acidul alfa lipoic este un compus natural ce este sintetizat in cantitati mici de organismul uman. Acidul alfa lipoic are efect antioxidant si detoxifiant, contribuie la metabolismul energetic normal si la mentinerea valorilor normale ale glicemiei.

Acidul alfa lipoic ajuta la transportul glucozei spre muschi si depindem de acesta pentru a supravietui. Fiecare celula din organism contine acid alfa lipoic si are nevoie de el pentru producerea de energie.

Acidul alfa lipoic este neuroprotector, avand proprietatea de a reface senzitivitatea nervilor afectati, motiv pentru care se administreaza in scopul reducerii complicatiilor asociate polineuropatiei diabetice.

Pe langa rolul de a impiedica imbatranirea tesuturilor, acidul alfa lipoic are efecte benefice in afectiunile hepatice (in special a celor cauzate de consumul de alcool) prin eliminarea substantelor toxice, regenerand celulele hepatice.

Vitaminele C si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Complexul Q10+L-Carnitina Acid Alfa Lipoic de la Cosmo Pharm® este combinatia optima de substante ce asigura energia necesara celulelor musculare, cardiace, cerebrale si hepatice.

Aceasta formula ajuta la ameliorarea afectiunilor cardiovasculare, sustine sistemul nervos si muscular, are efect antioxidant, de mentinere a greutatii normale, energizant si anti-ageing.

Coenzima Q10, L-Carnitina si Acidul alfa lipoic sunt elemente esentiale ale metabolismului energetic celular. Forma hidrosolubila (patent Tishcon Corp) a Coenzimei Q10 (Kaneka) asigura o biodisponibilitate de 3 ori mai mare fata de Coenzima Q10 obisnuita.

La COSMO PHARM®, ne preocupam sa-ti aducem Sanatate din Natura®!

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#coenzima Q10, #L Carnitina, #Acid AlfaLipoic, #supliment alimentar , #detoxifiere