Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Alimente care detoxifica organismul

Vineri, 25 Mai 2012, ora 20:38
11563 citiri
Alimente care detoxifica organismul

Atunci cand vine vorba despre detoxifierea organismului, exista o multime de tehnici si suplimente pe care sa le iei. Cea mai sanatoasa si naturala modalitate de a trece prin acest proces este aceea de a consuma alimentele potrivite.

Iata care sunt produsele care te ajuta in acest sens, conform Global Healing Center:

Fructele: acestea sunt foarte bogate in lichid, ceea ce ajuta organismul sa elimine toxine. Sunt si usor de digerat si sunt bogate in antioxidanti, nutrienti, fibre si multe vitamine importante, precum vitamina C.

Spanacul: umple-ti frigiderul de spanac, spirulina, conopida, sfecla, macris si oricare leguma cu frunze verzi, acestea continand clorofila si oferindu-i tractului intestinal un sprijin nemarginit.

Aceasta substanta scapa corpul de toxinele nocive din mediul inconjurator si lasa drum liber detoxifierii.

Lamai, portocale si lime: citricele ajuta si ele la eliminarea toxinelor, facand enzimele din tractul digestiv sa fie mai active. Ele ajuta si ficatul in procesul de curatare. Poti incepe fiecare dimineata cu un pahar cu zeama de lamaie. Aminteste-ti ca vitamina C este una dintre cele mai bune metode de detoxifiere, transformand toxinele in material digerabil.

Usturoiul: acest mic aliment cu un miros intepator concentreaza in el o forta incredibila de detoxifiere, ajutand ficatul sa produca enzime ce curata toate reziduurile din sistemul digestiv. Il poti adauga peste orice fel de mancare poftesti.

Broccoli: si acesta are foarte multi antioxidanti, stimuland enzimele tractului digestiv. Si varza intra in aceeasi categorie, pentru unele organisme actionand chiar mai bine decat broccoli.

Ceaiul verde: este aproape inutil sa se mai spuna cat de multi antioxidanti are ceaiul verde. Acesta nu doar spala toxinele din corp, ci contine si catehine, extrem de bune pentru un ficat sanatos.

Crud, oricand se poate: poti sa mananci crude ceapa, morcovii, anghinarea, sparanghelul, broccoli, varza, napii, varza de Bruxelles, usturoiul, turmericul, oregano si multe altele. Daca mai si combini aceste alimente, puterea lor se va amplifica. Majoritatea celor mentionate sunt bogate in sulf, care ajuta ficatul sa elimine substantele toxice.

Semintele si nucile: nucile, semintele de in, migdalele, alunele de padure, semintele de chia sau cele de floarea soarelui ajuta la detoxifiere si scapa ficatul si tractul digestiv de toxine.

Avocado: la fel ca uleiul de masline sau semintele de in, avocado contine acizi grasi omega 3, care ajuta la lubrifierea peretilor intestinali si, astfel, la eliminarea mai rapida a toxinelor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#detoxifiere alimente recomandate, #detoxifiere organism mancare, #detoxifiere alimente potrivite, #reguli detoxifiere, #curatare ficat alimente , #detoxifiere