Ce ar trebui sa mananci daca ai chefuit pana dimineata

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 16:31
4856 citiri
Ce ar trebui sa mananci daca ai chefuit pana dimineata

Daca deja te simti prost stiind ca ai incalcat una dintre promisiunile facute pentru pentru 2013, respectiv sa nu bei mai mult decat poti duce, poti drege busuiocul, cu putina bunavointa.

Ai putea incepe, chiar de azi, un program de detoxifiere, cu efecte pe termen lung. Te vei simti mai bine incepand chiar de azi, lasand in urma o noapte de excese.

Conform Care2, aceasta cura ar trebui sa contina obligatoriu migdale, bogate in fibre, calciu si magneziu, dar si proteine care ajuta la stabilizarea glicemiei. Ele te vor ajuta sa elimini toate impuritatile de la nivelul intestinelor.

Cumpara-ti si niste avocado, acest fruct ajutand la scaderea colesterolului si dilatand vasele de sange, in timp ce ajuta la eliminarea toxinelor. Studiile au aratat ca avocado contine un nutrient care blocheaza 30 de substante cancerigene, ajutand totodata si ficatul. S-a demonstrat si ca varstnicii care consuma acest fruct frecvent prezinta un risc mai mic de artrita.

Sfecla, gratie fitochimicalelor continute, dar si mineralelor, previne infectiile, purifica sangele si ficatul. In plus, leguma ajuta la mentinerea unui pH echilibrat al sangelui, cu efecte in intregul organism.

Afinele reprezinta din nou o alegere fericita, fiind, practic, aspirina naturala. Vor lupta cu inflamatiile cornice si vor ameliora durerea. Actioneaza si ca antibiotic, prevenind infectiile urinare. Au si proprietati antivirale si contin din plin fitonutrienti cu efecte detoxifiante.

Banala varza, pe langa faptul ca te va feri de cancer, consumata in mod constant, ajuta ficatul sa functioneze optim, ducand la producerea unei enzime ce detoxifica, curata tractul digestiv si face bine stomacului, avand proprietati atat antibacteriene, cat si antivirale. Mai ales fumatorii ar trebui sa o cunsume, pentru ca s-a demonstrat ca neutralizeaza o parte din compusii care se gasesc in fumul de tigara.

Semintele de in, la fel ca uleiul obtinut din acestea, contin acizi grasi esentiali, printre care si omega 3, care au si functia de a curata organismul, pe langa aceea de a tine sanatos sistemul imunitar si a "hrani" creierul.

Usturoiul nu ar trebui sa-ti lipseasca de pe masa nici azi, insa nici in zilele care urmeaza, din moment ce ajuta si el la detoxifiere, pe langa restul proprietatilor sale binecunoscute. Ajuta si la curatarea sistemului respirator, cu conditia sa fie natural, proaspat, si nu sub forma de pulbere.

Capacitatea lamaiei de a detoxifia este de notorietate. Vitamina C ajuta la formarea unei substante de care ficatul are nevoie din plin, mai ales dupa excese alimentare sau dupa ce s-a consumai alcool in exces. In plus, sucul de lamaie contine peste 20 de compusi anti-cancer.

Poate ca algele nu ar fi intrat in mod normal in meniul zilei de azi, insa daca mergi la restaurant comanda asa ceva, pentru ca te ajuta sa scapi de tot felul de toxine din organism, mai ales de cele cu efecte dintre cele mai nocive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#alimente detoxifiere dupa revelion, #cura detoxifiere, #dieta detoxifiere, #alimente bune ficat , #detoxifiere