Dieta cu limonada ajuta la slabit si detoxifiere

Joi, 01 Octombrie 2009, ora 08:03
13309 citiri
Dieta cu limonada ajuta la slabit si detoxifiere
Foto: 100days.ning.com

Dieta cu limonada este o reteta veche de detoxifiere, descoperita de medicul american Stanley Burroughs in 1940. Simpla limonada, servita la micul dejun este de fapt o reteta pentru mentinerea starii bune de sanatate.

Se foloseste in prezent inclusiv in curele de slabire, pentru asigurarea echilibrului nutritiv, indiferent de regimul alimentar adoptat, informeaza about.com.

Multe vedete americane au adoptata aceasta dieta pentru intarirea rezistentei organismului. Printre ele, Beyonce si Robin Quivers au marturisit ca regimul este eficient si sunt multumiti de rezultatele obtinute.

Potrivit medicului american, dieta cu limonada presupune consumarea a sase lamai pe zi, pentru prepararea sucului natural delicios. Dupa ce s-au stors, se adauga si putin sirop de artar, piper si se dilueaza cu apa.

Siropul de artar si sucul de lamaie sunt bogate in vitamine si minerale, iar unii medici naturisti recomanda reteta drept un panaceu.

Cat timp pot urma dieta?

Pentru a avea rezultatele asteptate, se recomanda cel putin zece zile de regim cu limonada. Durata maxima a tratamentului naturist pentru detoxifiere este de 40 de zile.

Mai mult, Burroughs este de parere ca o astfel de dieta este necesara de trei ori pe an, pentru ca toate toxinele din organism sa fie eliminate, indiferent de sezon sau regimul alimentar impus.

Dupa intreruperea tratamentului naturist, sucul natural de portocale este cel mai bun inlocuitor al limonadei pe care ai consumat-o in acest timp.

Din alimentatia ta nu vor lipsi salatele ori sucul de legume, timp de trei zile. In a patra zi, poti consuma toate alimentele pe care ti le doresti.

S-au inregistrat si efecte adverse ale dietei, in special datorita efectului laxativ al apei sarate. Secretul insa conta intr-o alimentatie echilibrata, care sa nu permita slabirea organismului, pe durata tratamentului naturist.

Multi nutritionisti dezaproba dietele cu sucuri naturale, pentru ca nu ofera proteinele necesare organismului slabit. Tocmai de aceea, daca te-ai hotarat sa scapi de toxine sau sa slabesti cu aceasta reteta, consulta medicul tau si nu sari peste nici o masa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#detoxifiere reteta natursita, #plante eliminare toxine , #detoxifiere