Ciorapi pentru diabetici

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 11:15
7461 citiri
Ciorapi pentru diabetici

Pe piata va aparea curand un nou tip de ciorapi, special conceputi pentru diabetici, aflati in pericolul de a le fi amputate membrele inferioare.

Conform Daily Mail, cei care poarta ciorapii speciali, tratati cu o bacterie care traieste in mod normal numai in noroiul din Antarctica, cu proprietati hidratante si vindecatoare, isi micsoreaza riscul de a ajunge sa sufere o amputare cu 60%. Substanta cu care este tratata tesatura ciorapilor Difoprev este eliberata treptat in tesuturi.

Una dintre simptomele diabetului este circulatia proasta, din cauza depozitelor de grasime din artere. Pielea prin care sangele nu circula suficient nici nu se vindeca asa cum ar trebui, asa aparand infectiile, bacteriile hranindu-se cu abundenta de glucoza din organism. In plus, nivelul mare de zahar din sange face rau terminatiilor nervoase, in timp reducandu-se senzatiile la nivelul picioarelor. De aceea, cei care sufera de diabet nici nu simt atunci cand se ranesc la picioare sau se aleg cu infectii, ajungand la spital cand situatia a degenerat deja.

Difoprev actioneaza asigurand hidratarea picioarelor timp de 12 ore pe zi. Ciorapul poate fi folosit 3 zile, insa vine la pachet cu niste capsule ce contin ingredientele active. Acestea sunt amestecate cu apa, in care sunt scufundate sosetele. Acestea sunt uscate in mod normal, dupa care incaltate.

O pereche de ciorapi va costa, in Marea Britanie, 1,50 lire sterline si va putea fi cumparata de la farmacie. Deocamdata se asteapta ultimele aprobari pentru ca produsul sa iasa pe piata. Testele de pana acum au aratat ca tratamentele de 33 de zile sunt eficiente, mai ales daca sunt reptetate de cinci ori pe an, incurajandu-se nasterea de noi celule si productia de colagen si elastina, necesare pielii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#ciorapi speciali diabet, #ciorapi Difoprev diabetici, #diabet amputare , #diabet