Ce nu stiati despre miraculoasa dieta cu pepene

Luni, 18 Iulie 2011, ora 22:13
5844 citiri
Ce nu stiati despre miraculoasa dieta cu pepene
Foto: Teen problem

Vara este anotimpul in care cele mai multe femei isi propun sa tina o dieta alimentara. Fiecare si-o alege pe cea care e cel mai usor de respectat si care garanteaza un efect palpabil in cel mai scurt timp. In ultima vreme, o dieta larg raspandita este cura cu pepeni.

Jurnalistii de la Teen Problem ne ofera cateva informatii, care ne vor ajuta sa gasim plusurile si minusurile acestei diete, considerate de unii miraculoasa.

Pepenele este un fruct extrem de bogat in nutrienti, in el gasindu-se din belsug vitaminele B1, B2 si PP, zaharoza, fosfor, fructoza, fier, glucoza, acid folic, pectina, calciu, luteina, beta caroten. Foarte multi dieteticieni recomanda cura cu pepene, datorita efectului sau diuretic. Respectand dieta cu pepene, pueti da jos intre 3 si 5 kg in 10 zile, numai sa nu exagerati cu consumul si sa nu mancati altceva.

Intr-o zi va sunt necesare 6-7 kg de pepene, impartite in 5-6 portii egale. In principiu greutatea ideala corporala, pentru a incepe o astfel de cura, trebuie sa fie 60 kg. Asta pentru a putea manca 6 kilograme de pepene pe zi, adica cate un kg la fiecare 10 cantarite. 100 grame de pepene contin 38 calorii.

Calculele simple arata ca, daca consumati in fiecare zi cate 6,5 kg pepene, veti acumula 2.470 calorii. De aceea, nu trebuie sa mancati altceva decat pepene in timpul dietei, deoarece corpul arde repede aceste calorii si, multumita continutului ridicat de apa al fructului, arderea acestora are loc mult mai repede.

Anumiti medici avertizeaza ca aceasta dieta poate fi nociva pentru organism, deoarece pepenele contine foarte multe zaharuri, iar dupa ce acestea vor fi inlocuite cu alte alimente, omul nu numai ca nu va slabi, ci dimpotriva, va aduna kilogrmame in plus. De aceea, inainte de a incepe dieta, trebuie sa va adresati unui medic nutritionist.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#pepene dieta, #dieta pepene cura slabit, #cura slabit pepene, #calorii pepene dieta , #dieta