Cele mai bune alimente pentru dieta

Luni, 09 Mai 2011, ora 09:17
5898 citiri
Cele mai bune alimente pentru dieta

Daca respecti o dieta ca sa slabesti, iata care sunt cele mai utile alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din frigider.

Aceste alimente sunt benefice pentru ca asociaza gustul bun cu un numar redus de calorii sau, dupa caz, cu proprietati care contribuie la realizarea obiectivelor pe care le urmaresti prin dieta pentru scaderea in greutate, scrie Cuisine AZ.

Somonul. Cel mai important detaliu pentru acest tip de peste este faptul ca grasimile pe care le contine contribuie la eliminarea depozitelor adipoase de pe abdomen, coapse si fese. Poti manca somon de doua-trei ori pe saptamana, fara niciun fel de probleme, indiferent de tipul dietei pe care o respecti. Nu exista regim de slabire care sa nu includa in meniu somonul. In 100 de grame de somon sunt 170 de calorii. Somonul de crescatorie are mai multe calorii decat cel salbatic.

Codul. Este al doilea tip de peste ideal in dieta. Are proteine de foarte buna calitate si doar 70 de calorii in 100 de grame. Are calitatea de a elimina zaharul in exces din organism.

Iaurtul si lactatele degresate. Acestea vin la pachet cu doze ideale de calciu, proteine si vitamine. Calciul este un mineral foarte activ in regimul de slabit pentru ca intervine in procesul de matabolizare al celulelor adipoase.

Dovleceii. Indiferent de modul in care sunt preparati, dovleceii sunt ideali in dieta. In 100 de grame de dovlecei sunt doar vreo 30 de calorii, combinate cu foarte multe fibre, minerale, vitamine si apa.

Merele sunt bune si ele in orice dieta. Aceste minunate fructe tin de foame, tine de sete si te ajuta sa slabesti frumos si sanatos.

Pepenele. Nu este inca sezonul lui, dar nici foarte departe nu este perioada in care te vei putea bucura de acest fruct. Dulce, racoritor si benefic pentru silueta ca urmare a combinatiei de minerale si a continutului foarte mare de apa naturala.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#alimentatie sanatoasa, #somon dieta, #dieta lactate degresate, #dieta vitamine minerale , #dieta
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
bravo Alexandra....esti casatorita?