Cele mai neindicate diete

Marti, 07 Aprilie 2009, ora 08:46
2542 citiri
Cele mai neindicate diete
Foto: Aol.com

Sunt din ce in ce mai numeroase sfaturile despre diete. Cele mai multe dintre ele nu sunt oferite de catre profesionisti si, in locul celor trei kilograme in minus, o dieta nepotrivita se incheie dupa cinci in plus.

Dietele cu banane, prajituri sau injectii miraculoase sunt doar cateva sugestii cel putin neindicate pentru persoanele care vor sa piarda in greutate, informeaza Aol.com.

Dieta cu banane

Dieta matinala cu banane este foarte populara in Japonia. In afara de micul dejun, care este programat si atent contorizat, celelalte mese se pastreaza.

Mai mult, cei care recomanda un astfel de regim sunt de parere ca se poate manca si intre mese, iar in timpul acesta vei slabi mult si bine. Ultima masa trebuie consumata pana la orele 20:00, dupa care organismul trebuie sa isi faca somnul de noapte.

Nutritionistii avertizeaza asupra acestui regim. Continutul caloric bogat si lipsa de vitamine, precum si regimul dezordonat, nu vor face decat sa adauge cateva kilograme in plus. Metabolismul va fi incetinit, iar organismul nu va mai fi la fel de energic.

Dulciuri in plus, kilograme in minus

O alta propunere neindicata pentru un regim alimentar este dieta cu prajituri. Specialistii sunt sceptici atunci cand aud ca exista persoane care au slabit dupa o cura zdravana de dulciuri.

Continutul ridicat al zaharului din alimentatie nu poate conduce decat la o incetinire a organismului, o nevoie sporita catre sedentarism si, implicit, cresteri spectaculoase in greutate.

Nutritionistii americani nu contrazic doar persoanele care afirma ca au slabit dupa o perioada de dulciuri in exces, dar catalogheaza aceasta sugestie ca fiind nebuneasca pentru orice om care vrea sa scape de kilogramele in plus.

"Miracolul" injectiilor

Una dintre cele mai neindicate diete este cea a injectiilor miraculoase. Interactiunea substantei active a acestor flacoane cu schimbarile fiecarui organism poate fi extrem de periculoasa.

Mai mult, nutritionistii americani au avertizat asupra faptului ca injectiile pot dauna fertilitatii femeilor. Fiind vorba de injectare cu hormoni, femeile trebuie sa stie exact cum interactioneaza aceste substante in organismul lor.

Mai mult, nu numai ca sunt daunatoare dar nutritionistii cred ca sunt si ineficiente, tocmai de accea au avertizat femeile sa ocoleasca orice dieta pe baza de substanta injectabila.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#dieta neindicata, #dieta nerecomandata, #dieta gresita, #idei dieta , #dieta