Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Cinci alimente ideale in dieta

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 08:12
5188 citiri
Cinci alimente ideale in dieta

Nu o sa fie vesnic iarna! In curand vine primavara, iar luna februarie este ideala pentru a respecta o dieta care sa te scape de cateva kilograme si sa te gaseasca primavara supla.

Iata cinci alimente ideale pentru o dieta lejera, sanatoasa si eficienta. Toate sunt ieftine, se prepara repede si sunt usor de procurat, scrie Yahoo Shine.

Fasolea si lintea sunt printre cele mai bogate surse vegetale de proteine. Avantajul este ca sunt ideale in dietele pentru slabit, pentru ca au proteine, dar spre deosebire de carne nu contin grasimi. Prepara supe si ciorbe din fasole si linte, cu multe legume, fara sa adaugi carne. Este un mod foarte santatos de a te satura fara sa acumulezi calorii.

Varza de Bruxelles are doar 55 de calorii intr-o cana. Varza de Bruxelles poate fi coapta, calita sau poate fi topping pe un blat simplu, stropita cu ulei si mirodenii. Varza de Bruxelles este un aliat in combaterea cancerului si te ajuta sa ai o memorie buna.

Un albus de ou are doar 17 calorii si multe proteine. Are capacitatea de a stimula metabolismul. Omleta de albus este cea mai buna solutie pentru micul-dejun. O alta solutie este sa fierbi tare ouale si sa inlocuiesti galbenusul cu humus pentru o gustre cu foarte putine calorii, dar foarte satioasa.

Fructele de padure congelate sunt cel mai bun si mai sanatos desert. Zmeura, afinele, murele si capsunile sunt o excelenta sursa de antioxidanti. Le poti consuma ca atare sau adaugate cereale si combinate cu iaurt simplu.

Ardeiul iute are capacitatea de a stimula matabolismul si de a suprima pofta de mancare. Daca iti plac mancarurile picante, adauga ardei iute din belsug in omleta, in tocanitele de legume sau mananca ardei iute alaturi de supe si ciorbe. Ardeiul iute este perfect in pizza si in salata.

Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
O dietă sănătoasă şi echilibrată este asociată cu o mai bună sănătate a creierului şi cu bunăstarea mintală, sugerează un nou studiu citat miercuri, 24 aprilie, de DPA/PA Media....
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de plante, arată un rezultatele unui studiu de...
#scaderea in greutate, #varza ardei iute, #alimentatie sanatoasa, #alimente dieta , #dieta