Cinci ceaiuri-minune care ajuta la slabit!

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 08:34
50411 citiri
Cinci ceaiuri-minune care ajuta la slabit!
Foto: Times of India

Faptul ca o simpla ceasca de ceai consumata regulat poate preveni un accident vascular cerebral, artrita, cariile dentare si chiar sa tina la distanta cancerul, este binecunoscut.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca lichidul miraculos contine un nivel ridicat de compusi care lupta impotriva grasimilor, mentioneaza publicatia Times of India.

Orientalii ne recomanda cinci ceaiuri care ajuta considerabil in lupta cu kilogramele in plus, slabind sanatos si frumos in acelasi timp.

Ceaiul de anason stelat - ajuta la digestie

Anasonul stelat (Illicium verum) este un arbore peren de dimensiuni mici pana la medii, putand atinge opt metri si este originar din China. Anasonul stelat este dulce si aromat, dar mai puternic decat anasonul.

Poate fi utilizat in tratamentul afectiunilor digestive, cum ar fi stomac deranjat, diaree, greata etc. Se inmoaie o pastaie intreaga de anason stelat intr-o cana de apa fierbinte si se lasa asa timp de 10 minute. Se strecoara si se indulceste daca este cazul.

Ceaiul de menta - controleaza senzatia de foame

Ceaiul de menta cu lamaie este indicat in curele de slabire, deoarece combate senzatia de foame si poti beneficia si de o digestie mai usoara. Ceaiul de menta poate fi baut si cald, si rece.

Pentru prepararea ceaiului de menta e nevoie de cateva frunze de menta, proaspete sau uscate. Se pun frunzele in apa clocotita si se lasa asa timp de 5 minute. Se adauga miere de albine in cazul in care nu se poate bea asa.

Ceaiul verde slabeste, dar doar daca il consumi cum trebuie

Ceaiul verde - bun pentru metabolism

Extractul din acest ceai este unul dintre cei mai buni antioxidanti si este extrem de puternic in actiunea sa antioxidanta. Pierderea kilogramelor in plus gratie consumului de ceai verde se datoreaza efectului EGCG care accelereaza arderile.

Trebuie sa stiti ca ceaiul verde nu se prepara ca oricare alt ceai. Apa cea mai calitativa pentru prepararea ceaiului este apa fiarta in jur de 70 de grade Celsius. Se ia ibricul de pe foc atunci cand apar primele bule la fundul vasului, se introduc frunzele de ceai (o lingurita pentru o ceasca) si se lasa la infuzie 2-3 minute.

Ceaiul de trandafir - elimina toxinele si previne constipatia

Unul dintre cele mai vechi ceaiuri aromatizante, ceaiul de trandafir, are un efect terapeutic major asupra organismului. In afara de faptul ca acest ceai elimina toxinele din organism, ajuta si la infrumusetarea pielii. Contine vitaminele A, B3, C, D si E si este cunoscut ca agent impotriva infectiilor. De asemenea, previne constipatia si ajuta in lupta cu kilogramele in plus.

Slabeste rapid cu pachetul celor zece ceaiuri

Ceaiul oolong - lupta impotriva obezitatii

Ceaiul Oolong este un ceai semifermentat, mai putin bogat in teina decat ceaiurile verzi, aflat undeva intre ceaiul verde nefermentat si ceaiul negru complet oxidat. Contine printre cele mai ridicate concentratii de antioxidanti si minerale care s-au dovedit benefice pentru organism. O cana de ceai Oolong dupa masa ajuta la o metabolizare mai rapida si la pierderea kilogramelor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dieta slabit ceaiuri, #ceaiuri orientale slabit, #ceaiuri lupta obezitate , #dieta
Comentarii
Poza gavirloaia
gavirloaia
rank 1
mai dobre,mare ziarist plagiator,orce neiinitiat stie ca apa fierbe