Cinci inamici ai dietei

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 10:27
2085 citiri
Cinci inamici ai dietei
Foto: Craveonline

Diete peste diete, si tot nu reusesti sa slabesti: cine e de vina? De cele mai multe ori, inamicii dietei sunt, in mod suprinzator, cei mai buni prieteni ai tai.

Dieta se incalca intodeauna "doar de data asta", "la ocazie speciala" si "numai din anumite motive". Problema este ca aceste motive vor reveni, din nou si din nou, la aceleasi ore, dupa cum arata MSN Health.

Stresul

Este unul din cei mai periculosi inamici ai siluetei frumoase: asta pentru ca stresul creste nivelul de cortizol, hormon care duce la acumularea de grasimi in corp.

Iar atunci cand esti stresat, vei avea tendinta sa mananci alimente prea sarate sau prea dulci, care ingrasa. Cand te gasesti in astfel de situatii, e bine sa ai la tine un fruct sau o leguma, care sa-ti potoleasca senzatia de foame.

Iubitul sau iubita

Da, jumatatea ta poate fi motivul pentru care talia iti este acoperita de grasime. Odata ce te-ai casatorit sau esti intr-o relatie, nu mai ai nevoie sa impresionezi, asa ca uiti sa ai grija de silueta.

Cel mai bine e sa renunti la ideea ca persoana iubita te iubeste neconditionat si ca nu va pleca niciodata, indiferent cum arati. Mergi la sala si ai grija de corpul tau, ca sa intretii pasiunea in relatia ta.

Prietenii

Prietenii pot fi uneori extrem de nocivi, daca vrei sa tii un regim: mananca mereu covrigei la meci, beau multa bere si te conving si pe tine sa faci asta. In plus, unii se distreaza stricandu-ti dieta intentionat: "Vrei o prajitura?".

Adevarul este ca, daca le explici cat de mult ai nevoie de acest regim, prietenii adevarati vor intelege si te vor sprijini.

Copiii

Prezenta copiiilor intr-o casa creste sansele sa existe si mancare nesanatoasa in frigider. Problema este ca cei mici pot sa arda foarte multe calorii, intr-o zi de joaca, iar adultii nu pot face asta.

Daca nu ai un regim serios de exercitii fizice, abtine-te sa mananci ca un copil.

Televizorul

Statul pe canapea nu face bine nimanui: asa ca televizorul trebuie sa devina inamic, daca vrei sa slabesti. Fa-ti un obicei ca, in loc sa te uiti la televizor seara, sa citesti o carte sau sa faci cateva exercitii.

(L.S.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
#dieta, #dieta slabit, #inamici dieta, #cinci inamici dieta , #dieta