Cum sa tii dieta perfecta

Vineri, 18 Mai 2012, ora 09:03
8231 citiri
Cum sa tii dieta perfecta

Programul dieta perfecta este o varianta ideala, dar teoretica. Daca il incluzi si il adaptezi la stilul tau de viata, o sa poti combina eficient si exercitiile si dieta sanatoasa. Iti vei accelera metabolismul, vei arde mai multe calorii si o sa scapi de grasimea abdominala.

Scopul dietei perfecte este acela al unei zile etalon care stimuleaza la maximum pierderea in greutate scrie Prevention.

Trezeste-te la 7:00. Nu lenevi in pat. Incepe ziua cu doua minute de sarituri, cateva genuflexiuni, flotari si abdomene.

La 7:15 mananca o omleta din doua oua, prajite fara ulei si o felie de sunca. Un studiu a constatat ca un mic dejun bogat in proteine te face sa te simti satula nu doar in prima parte a zilei, ci pe tot parcursul zilei, astfel ca o sa mananci mai putin.

La 7:45 ar trebui sa fii in sala de gimnastica si sa te joci cu doua greutati. Lucreaza incet in timpul antrenamentului pentru ca in acest fel musculatura lucreaza la intensitate maxima.

La 9:00 trebuie sa bei un pahar mare de lapte degresat. O dieta bogata in calciu accelereaza pierderea in greutate. Acest fapt a fost verificat intr-un studiu la care au participat persoane supraponderale, care au consumat multe lactate degresate si care au slabit mai eficient, mai frumos si mai repede decat cei care nu au consumat multe lactate.

La 10:00, dieta perfecta impune o gustare bogata in proteine. Cea mai buna alegere este o tartina cu paine integrala si sunca de curcan sau branza slaba. Un studiu a probat ca sportivii care au mancat 250 de calorii la fiecare dintre cele trei gustari ale zilei au reusit sa metabolizeze mai multa grasime corporala intr-un timp mai scurt.

La 11:00 trebuie sa faci putina miscare. O plimbare rapida, doua etaje pe scari in pas vioi. Oamenii supli merg, in medie, un kilometru pe zi.

La 13:00 este ora pranzului. Dieta perfecta cere, pentru masa de pranz, o salata de spanac, cu piept de pui la gratar si o mana de migdale. Toate contin magneziu, un mineral care activeaza metabolismul.

La ora 14:00 dieta perfecta te indeamna la o noua repriza de miscare. Nu la sala, ci in pas lejer la plimbare.

La ora 16:00 trebuie sa bei un pahar de ceai verde. Catehinele din ceaiul verde reduc grasimea corporala cu maxima eficienta.

La 17:00 in program scrie gustare picanta bogata in proteine, pentru ca alimentele picante ajuta la arderea grasimilor si intensifica metabolismul. La ora 19:00 trebuie sa faci putina miscare.

Cina trebuie sa fie gata la 19:30. Cina trebuie sa fie o repetitie a pranzului, dar alege un alt fel de carne, o alta leguma, renunta la migdale si adauga un produs lactat si ceva dulce. Mananca incet si savureaza fiecare inghititura.

La 21:30 trebuie sa gasesti ceva de facut, care sa te tina in pozitie verticala sau pe scaun. Nu sta culcat, dar relaxeaza-te. Stresul este un inamic al dietei pentru ca stimuleaza productia de cortizol care este un hormon ce favorizeaza depunerea de grasimi.

La ora 22:30, ziua in care ai respectat dieta perfecta se apropie de sfarsit.

Aceasta este planul unei diete perfecte, intr-o zi perfecta. Respecta dieta sapte zile si ai sa vezi ce uluitoare sunt rezultatele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#dieta perfecta, #diete echilibrate miscare alimentatia, #miscare alimentatie cure slabire , #dieta