Dieta anti-burta, cu rezultate in doar 6 saptamani

Marti, 14 Iunie 2011, ora 20:10
16035 citiri
Dieta anti-burta, cu rezultate in doar 6 saptamani
foto: arhiva

Toata lumea vrea un abdomen plat. Grasimea abdominala nu este doar inestetica, dar este si foarte periculoasa pentru sanatate, pentru ca este unul dintre principalii factori agravanti pentru suferintele cardiovasculare si una dintre cauzele care duc la declansarea diabetului.

WebMed prezinta ceea ce numeste cea mai noua dieta anti-burta, in fapt, o combinatie usoara intre dieta si exercitii fizice.

Exercitiile pentru abdomen trebuie facute cel putin de trei ori pe saptamana, dar nu mai mult de 20 de minute. Exercitiile trebuie sa urmareasca tonifierea diafragmei si a musculaturii peretelui abdominal, iar rezultatele ar trebui sa fie vizibile in 6 saptamani.

Exercitii rapide pentru un abdomen plat

Dieta presupune includerea unor grupuri din cele 12 alimente-minune. Aceste alimente incluse in meniu contribuie la topirea grasimii abdominale. Lista cu alimentele-minune cuprinde:

- migdalele si nucile si alte fructe cu coaja tare

- fasolea uscata

- spanacul si toate legumele verzi (fasolea verde, broccoli, varza si salata)

- lactatele degresate, lapte, iaurt, branza de vaci

- ovazul integral, fara fructe uscate, fara arome, nedecorticat

- ouale tari

- untul de arahide, natural si fara zahar

- carnea de curcan slaba

- pestele gras

- uleiul de masline

- paine integrala

- zmeura si fructele de padure.

Mananca sase mese pe zi. Fiecare masa trebuie sa contina unul dintre aceste alimente si proteine, iar valoarea caloriilor zilnice sa nu depaseasca 1600.

Adauga la toate acestea o foarte buna hidratare generala a organismului, zilnic. Hidratare inseamna un pahar mic de apa la fiecare 60 de minute si un volum total de lichide de minim 2 litri pe zi (incluzand laptele si supa, dar si apa din fructe si legume).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#grasime abdominala, #slabire burta, #dieta anti burta, #dieta grasime abdomen , #dieta