Dieta cu suc de afine: solutie minune sau risc pentru sanatate?

Joi, 25 Iulie 2013, ora 15:11
11534 citiri
Dieta cu suc de afine: solutie minune sau risc pentru sanatate?
Foto: Buzzle

Afinele si-au castigat deja faima datorita proprietatilor lor antioxidante, iar acum a venit randul sucului din aceste fructe sa arate ce poate.

Dieta cu suc de afine este una de detoxifiere, populara in randul celebritatilor. Totusi, nu orice regim se potriveste oricui, asa ca inainte de a urma ceva de acest gen consultati un medic, arata Buzzle.

Odata ce ai inceput dieta cu suc de afine trebuie sa stii ca mesele solide vor fi inlocuite cu sase sau opt pahare de suc de afine pe zi. Antioxidantii din afine vor alunga toxinele din organism si vor imbunatati metabolismul.

Aceasta dieta dureaza trei zile, insa este important ca apoi sa continui sa amananci fructe si legume proaspete sau fierte.

Cele mai proaste diete pentru slabit

Inainte

Inainte de a incepe dieta aceasta trebuie sa iti pregatesti organismul. Nu mai consuma alimente bogate in grasimi, zahar, cofeina si nicotina. Asta sa se intample inainte cu o saptamana de cura.

Nu este recomandat sa urmezi aceasta dieta iarna, deoarece in timpul anotimpului rece organismul are nevoie de mai multe calorii.

In timpul

Timp de trei zile vei consuma acest suc de afine fara sa te atingi de alimente solide. Daca nu reusesti sa urmezi programul atat de strict, poti manca portii mici de fructe. Se recomanda mere sau pere, pentru ca sunt bogate in fibre.

Trebuie sa bei si cinci sau sase pahare de apa pentru a nu te deshidrata.

Sucul respectiv nu trebuie sa contina conservanti sau zahar, asa ca cel mai bine ar fi sa il prepari in casa, in fiecare dimineata.

Atentie:

- Dieta nu este sufiecient de sanatoasa pentru a fi prelungita sau repetata

- Ceea ce o sa pierzi se numeste "greutate de apa" si daca nu continui cu un regim sanatos exista riscul sa pui kilogramele la loc.

- Aceasta este o "dieta moft", care nu este recomandata oricui. Multi medici sustin ca nu trebuie sa fie urmata mai mult de 24 de ore.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#dieta suc afine, #dieta suc, #dieta afine, #regim suc afine, #cura slabire suc afine, #diete detoxifiere , #dieta