Dieta de o zi

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 22:12
8979 citiri
Dieta de o zi
foto: arhiva

Dieta de o zi te scapa de 2-4 centimetri in talie foarte rapid, cu destul de putin efort. Inclusa intr-un plan de alimentatie sanatos, riscul recuperarii kilogramelor este redus.

Dieta de o zi este, dupa cum ii spune si numele, o cura de slabire care dureaza 24 de ore si care este un regim de urgenta, foarte util pentru situatii speciale. Dieta de o zi te poate scapa, in decurs de 24 de ore, de 2-4 kilograme. Ea stimuleaza eliminarea excesului de apa, nu pierderea de tesut adipos, scrie Goodhousekeeping.

Acest regim este unul hipocaloric, bazat mai ales pe lichide si pe alimente cu proprietati diuretice naturale.

Ziua incepe cu un doua linguri de cereale cu lapte degresat si o cafea concentrata fara zahar. Bea un pahar mare de apa, ca sa compensezi lichidele pe care le vei elimina prin efectul diuretic al cafelei.

La ora 10.00, bea un pahar mare de suc de rosii, doua-trei nuci si un pahar de apa.

La pranz cea mai buna alegere este o salata de rosii si castraveti, fara sare, si o bucata de carne de pui la gratar, cat palma. Bea un pahar de apa si o cafea (eventual fara cafeina). Adauga si sucul de la un grepfrut proaspat stors.

La a doua gustare a zilei bea un pahar de suc de rosii si mananca cinci migdale.

La cina este recomandata o portie de peste, cat palma, cu sparanghel si/sau rosii la cuptor. Adauga un pahar de suc de rosii, un pahar mare de apa si un fruct zemos.

Pe parcursul dietei de o zi este indicat sa bei cel putin doi litri de apa, cantitate in care inclunzi lichidele deja amintite. Nu se consuma sare si trebuie sa faci cel putin 30 de minute de miscare intensa. Este indicata si o sedinta de sauna.

Este foarte important ca a doua zi dupa aceasta dieta sa nu sari peste masa de dimineata, care trebuie sa fie bogata in proteine. Dieta de o zi poate fi tinuta o data pe saptamana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#dieta slabit, #dieta sanatoasa, #alimentatie sanatoasa, #cura detoxifiere , #dieta