Diete ciudate folosite de oameni pentru a slabi

Duminica, 03 Martie 2013, ora 15:23
2818 citiri
Diete ciudate folosite de oameni pentru a slabi
Foto: Men\'s Health

Multi oameni mananca doar un anumit aliment care ii ajuta sa slabeasca. Desi se bazeaza doar pe preferinta personala, astfel de diete se dovedesc bune pentru ei, caci reusesc sa dea jos kilogramele in plus.

Unii mananca hrana doar de la anumite fast-food-uri, altii prefera sa manance acasa, insa nimic altceva decat carnati, dupa care consuma si bere. Fie ca e vorba de sendvisuri, carnati, oua sau supa, cei care le consuma se declara incantati de ele, scrie Men's Health. Scopul este unul important: toti vor sa slabeasca.

Carnati si bere

Evo Terra (44 de ani) din Arizona, SUA, a reusit sa slabeasca mancand doar carnati si consumand bere. El a consumat in medie 1.500 de calorii pe zi, timp de 30 de zile. In acest fel, barbatul a ajuns de la 88 de kg la 80 de kg.

Pe termen lung, o asemenea dieta nu este sanatoasa, spun specialistii. In plus, ei sustin ca alcoolul consumat cu moderatie ajuta corpul sa consume zaharul din sange mai eficient.

Dieta Starbucks

Christina Hall, in varsta de 66 de ani, din statul american Virginia, a pierdut 34 de kg in doi ani, ea mancand doar la celebrul Starbucks. Femeia a consumat cate un meniu de 1.000 de calorii zilnic. Numarandu-le mereu, ea a reusit sa dea jos aceste kilograme in plus.

Acum exista si aplicatii pentru smartphone prin care se pot calcula caloriile consumate. Important este sa consumi fibre, proteine si grasimi sanatoase, spune Alexandra Caspero, specialista in domeniu.

Oua si desert

Cercetatorii de la o universitate din Tel Aviv, Israel, afirma ca oamenii care au consumat 1.600 de calorii pe zi au pierdut in medie 13 kg in patru luni. Cei care consuma un mic dejun cu multe proteine si chiar un desert au toate sansele sa ajunga la aceasta performanta.

Dulciurile previn consumul unor alte alimente mai tarziu. Totusi, importante raman proteinele. Doua oua cu iaurt si branza de vaca dimineata te pot ajuta.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#diete ciudate slabit, #alimente slabit , #dieta