Doua diete eficiente: Weight Watchers si Scarsdale

Luni, 21 Mai 2012, ora 15:13
5336 citiri
Doua diete eficiente: Weight Watchers si Scarsdale
foto: arhiva

Ai urmat un regim pentru scaderea in greutate, iar rezultatele te-au dezamagit? Afla ca secretul unei diete eficiente este ca aceasta sa se potriveasca cu stilul tau de viata, cu varsta si cu particularitatile metabolismului. Exista insa doua tipuri de dieta care se pot plia pe caracteristicile fiecaruia.

Prima dintre cele doua este dieta Weight Watchers. Dieta este "pe piata" din 1963, a tratat si a imbunatatit viata a milioane de oameni. Regimul presupune o combinatie intre o dieta personalizata si una hipocalorica si implica multa activitate fizica. Dieta Weight Watchers iti schimba stilul de viata si poate sa-ti imbunatateasca starea de sanatate.

Principiul dietei este simplu. Se stabileste un numar de puncte zilnice, in functie de varsta, sex, inaltime si greutate. La toate acestea se adauga un pachet de exercitii fizice. Tot ceea ce se consuma este trasformat in puncte, in functe de lipidele si caloriile continute de alimentele respective, scrie aufeminin.com .

Dieta elimina carentele nutritionale care apar in cazul unor regimuri disociate, satisfacand, in mare masura, preferintele alimentare ale celui care o respecta si are un sistem de bonificatii pentru cei care se inscriu in barem.

Dieta Weight Watchers este o dieta lenta, astfel ca persoanele care vor sa scape repede de cateva kilograme nu vor fi multumite. Insa aceasta dieta previne efectul yo-yo si asigura o pierdere in greutate sanatoasa si de durata.

A doua este dieta Scarsdale, pusa la punct de doctorul cardiolog M. Tarnower. Aceasta propune dieta de 14 zile, foarte saraca in calorii. Timp de doua sptamani aportul caloric este situat in jurul a 1.000 de calorii, in conditiile in care aportul zilnic recomandat pentru femei este de 1.800 - 2.000 de calorii. Recomandati sunt compusii foarte saraci in carbohidrati, meniurile fiind bazate pe trei categori de alimente: legume, fructe si proteine (peste, carne).

Pentru a intelege mai bine dieta, iata cum arata un meniu de o zi: micul dejun consta intr-o jumatate de grepfrut sau fructe de sezon, o felie de paine din cereale integrale, cafea sau ceai. Pranzul si cina constau dintr-un meniu bazat pe carne slaba sau peste cu legume.

Dieta este eficienta pentru cei ambitiosi, care vor sa slabeasca rapid, dar in acelasi timp imbunatateste si starea de sanatate a inimii, detoxifiind organismul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#diete care functioneaza, #regimuri slabire eficiente, #dieta Weight Watchers, #dieta scarsdale , #dieta