Regimul anului 2015 - Dieta Rina sau cea de 90 de zile

Vineri, 15 Mai 2015, ora 14:46
13000 citiri
Regimul anului 2015 - Dieta Rina sau cea de 90 de zile

Dieta Rina sau cum o numesc unii dieta de 90 zile este una dintre cele mai cunoscute in momentul actual. Este creata de un medic strain, iubitor de sport si care promoveaza un stil de viata sanatos, facand-o usoara si "atenta" cu stomacul.

Dieta disociata Rina este populara in aceasta bransa, deoarece te ajuta sa pierzi mult in kilograme (intre 15 si 20), dar te si ajuta sa-ti mentii sau sa-ti imbunatatesti starea de sanatate. Datorita faptului ca metabolismul se schimba in acelasi timp cu regimul, nu trebuie sa-ti faci griji pentru binecunoscutul efect "yoyo".

Dieta Rina 90 se numeste "disociata" din cauza faptului ca alimentele sunt categorizate pe patru nivele, mentinandu-se cate un nivel pentru fiecare zi in parte si anume: proteine, amidon, carbohidrati, vitamine; acest fapt ajutand sistemul digestiv care este nevoit sa digere un singur fel de mancare. Este important de retinut faptul ca aceste patru zile se repeta in timpul celor 90 si pe tot acest parcurs trebuie sa consumati foarte multa apa.

Cum sa te motivezi ca sa incepi o dieta

Retete pentru prima zi

Esential este sa nu sariti peste micul dejun, acesta fiind la fel in fiecare zi - fructe sau suc natural si fructe confiate. Pentru pranz, in aceasta zi poti consuma carne fiarta sau preparata fara ulei, peste, iaurt, ou, branza, dar limita este de 200 gr. Recomandat este sa uitati de paine in aceasta zi. In ceea ce priveste cina, o portie mica, de 100 gr de carne fiarta si un iaurt slab.

Ziua 2

Micul dejun va fi acelasi. Legume fierte sau prajite pe gratar, cu putina sare. Puteti adauga si o salata verde, pentru pranz. La cina, tot legume, insa jumatatea cantitatii de la pranz.

Ziua 3

Micul dejun va fi acelasi. La pranz consumati o pizza slaba sau paste fierte, o prijitura mica sau orice va face placere, dar sa nu depaseasca 200 de gr. Cina - o felie de tarta sau tort, inghetata (100gr) sau patru bucati de ciocolata neagra.

Ziua 4

In acest meniu de o zi pentru dieta Rina, aveti dreptul sa mancati orice va doriti in materie de fructe, atat pentru pranz, cat si pentru cina. Optati intre salata de fructe sau sucuri naturale facute la blender, deoarece azi nu aveti nici o interdictie.

Rezultate

Aceasta dieta te indeamna si te insoteste pe drumul spre pierderea armonioasa si sanatoasa a kilogramelor in plus si iti imbunatateste si relatia cu sistemul digestiv. Cu toate acestea, nu ar trebui sa existe nici cea mai mica indoiala in ceea ce priveste reaparitia acestora, deoarece, cum am spus in primele randuri, dieta schimba cu sine si metabolismul.

Un avantaj major in ceea ce o priveste este faptul ca odata ce ajungi la greutatea dorita, in decursul acestor zile, o poti intrerupe fara probleme, insa dezavantajul este ca daca ai sarit peste o zi sau ai schimbat ordinea consumului, rezultatele stagneaza si dati totul peste cap. Important este si sa nu uitati de zilele in care trebuie sa consumati numai apa (ziua 29, 58 si 87).

Diete sanatoase

Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
#dieta rina, #dieta de 90 de zile, #dieta 90 zile, #dieta rina meniu , #dieta