Slabeste usor, cu o dieta simpla

Luni, 28 Iunie 2010, ora 22:55
3864 citiri
Slabeste usor, cu o dieta simpla

Dieta nu trebuie sa fie un regim chinuitor, care sa presupuna efort si o vointa de fier. Poate suna ciudat, insa succesul dietei depinde de cat de simpla este.

Specialistii avertizeaza de multe ori ca dietele draconice nu numai ca nu dau rezultatele scontate, dar pot cauza si probleme de sanatate, arata Health.com.

De cele mai multe ori, oamenii nu stiu sa isi planifice mesele si sa gateasca, iar acesta este principalul motiv pentru care nu reusesc sa slabeasca, sustine Sonthe Burge, specialist in nutritie.

Principiul este destul de simplu: cu cat o dieta este mai greu de urmat, cu atat va fi mai greu sa te tii de ea si sa ai rezultate bune.

Cel mai usor reusesti sa slabesti atunci cand esti motivat de rezultatele pe care observi. Si consecintele nefaste pe care le aduc kilogramele in plus pot constitui o motivatie: acestea ar fi diabetul si bolile cardiovasculare, dar si multe alte afectiuni.

Cel mai des, dietele de succes sunt insotite de activitate fizica, dar si de gustari sanatoase luate des pe parcursul zilei (iaurt, biscuiti dietetici, fructe), in asa fel incat sa nu poftesti prea mult la alimente interzise.

Un sfat pe care il pot da toti cei care au urmat cu succes o dieta este sa mananci foarte bine dimineata, in asa fel incat pe parcursul zilei sa nu dai iama in borcanul cu prajituri.

(L.S.)

Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
O dietă sănătoasă şi echilibrată este asociată cu o mai bună sănătate a creierului şi cu bunăstarea mintală, sugerează un nou studiu citat miercuri, 24 aprilie, de DPA/PA Media....
#dieta, #dieta simpla, #dieta sanatate , #dieta