Vrei sa slabesti? Iata ce te poate ajuta!

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 22:12
3369 citiri
Vrei sa slabesti? Iata ce te poate ajuta!
Sursa foto: Mediste.fr

Persoanele care vor sa slabeasca pot recurge la un truc simplu. Astfel, este nevoie doar sa isi imagineze ca mananca alimente bogate in calorii, se arata intr-un studiu recent.

Sunteti genul care studiaza cu mare atentie caloriile de pe etichetele produselor? Cercetatorii americani de la Columbia Business School din New York sunt de parere ca informatiile oferite de acestea sunt la fel de importante ca si continutul insusi, informeaza Medisite.fr.

Specialistii au cerut unor voluntari impartiti in doua grupe sa consume acelasi milk-shake cu un continut de 380 de calorii. Singura diferenta: pentru voluntarii dintr-un grup, bautura a fost pusa intr-o sticla care nu anunta decat 140 de calorii. Pentru cei din al doilea grup, eticheta afisa 620 de calorii.

La persoanele care au consumat bautura cu mai multe calorii s-a observat ca grelina, hormon numit si "hormonul foamei", a scazut de trei ori mai repede decat in cazul celorlalti.

Se stie ca diminuarea acestui hormon antreneaza accelerarea metabolismului. "Intr-un fel, el atrage atentia creierului ca ati mancat destul si ca este timpul ca metabolismul sa intre in actiune pentru a arde grasimile pe care le-ati consumat", explica dr. Alia Crum, unul dintre specialisti. Astfel, caloriile consumate sunt eliminate mai repede ca in cazul celor care au crezut ca au consumat un milk-shake light.

Pana in prezent, oamenii de stiinta au crezut ca nivelul grelinei este influentat doar de nutrientii consumati. Acest studiu arata ca perceptia numarului caloriilor are, de asemenea, o influenta in acest sens.

Dr. Crum ii sfatuieste pe cei care vor sa slabeasca sa isi imagineze ca produsele hipocalorice pe care le consuma sunt bogate in calorii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#calorii cura slabire, #alimente slabire dieta , #dieta