Implantul megagen - evolutia medicinei dentare

Advertorial
Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 13:49
11765 citiri
Implantul megagen - evolutia medicinei dentare

Fie ca vorbim despre un stil de viata care nu faciliteaza sanatatea orala sau sunt doar consecintele firesti ale inaintarii in varsta, multi oameni decid sa apeleze la un implant dentar.

Aceasta procedura s-a modernizat odata cu evolutia tehnologiei, astfel o solutie fiabila o reprezinta implantul Megagen.

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar consta intru-un dinte artificial sub forma unui surub care se insera in osul maxilarului. Acesta este format din doua parti, mai exact cea intraosoasa si cea supraosoasa, insemnand de fapt radacina, respectiv bontul proteic (sau partea vizibila a dintelui).

Peste bontul proteic se pune, in functie de interventie, o coroana, o proteza sau o punte.

Evolutia

Dupa cum am precizat anterior, implanturile dentare au beneficiat de noile tehnologii, astfel acum se poate realiza cu usurinta un implant Megagen Cluj.

Acest tip de implant vine ca o evolutie fireasca in lumea stomatologiei moderne. Acesta solutie a fost creata ca interventiile sa dureze de 3 ori mai putin, eficienta fiind cuvantul-cheie aici. Este si o metoda mult mai sigura, favorizand si o retentie osoasa maxima.

Interventiile de acest tip sunt foarte versatile, intrucat se pot realiza inlocuind orice tip de dinte, fiind foarte rezistente in zona molarilor, dar avand si o stabilitate excelenta in cazul in care osul nu se afla in cea mai buna stare.

Materialele dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cresc standardul interventiilor dentare. Suprafata fiecarui implant de acest gen contine particule de nanomicronice de oxid de calciu, iar acestea ofera tesutului osos un grad mai mare de protectie, avand o foarte buna compatibilitate. Asadar beneficiile unui implant Megagen in Cluj sunt evidente.

De ce sa apelezi la un implant dentar?

Implantul dentar este o interventie sigura, una care nu afecteaza dintii invecinati si, mai mult, pot poate prelua rolul unui dinte natural atat din punct de vedere estetic, cat si functional, iar majoritatea pacientilor declara ca nu simt diferentele dintre un dinte artificial si unul natural.

Implanturile nu trebuie amanate

Frica de dentist este destul de raspandita in randul populatiei, iar acest lucru ne face sa amanam interventii esentiale in momentele oportune.

Lipsa dintilor ne poate ingreuna procesul de digestie, deoarece procesul de masticatie nu se mai efectueaza corect si complet. In plus, din cauza spatiilor lasate goale, riscul infectiilor gingivale si a cariilor creste, deoarece bacteriile se pot dezvolta mult mai usor in aceste goluri.

Nu amanati aceste interventtii! Din cauza procrastinarii, costurile lor pot creste considerabil, pentru ca sedintele vor fi din ce in ce mai complexe si mai intinse ca durata.

Trebuie sa va ganditi si la aspectul social pe care o dantura sanatoasa il favorizeaza. Lipsa dintilor poate provoca probleme serioase de vorbire.

Aceste intervetii moderne si sigure se pot realiza la cel mai inalt nivel in clinicile Alverna Dental Studio din Cluj.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#implant dentar, #implant megagen , #dinti