Implanturi dentare in 24 de ore pentru un zambet impecabil

Advertorial
Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 17:33
21723 citiri
Implanturi dentare in 24 de ore pentru un zambet impecabil

(P) Fiecare dintre noi viseaza sa aiba un zambet alb si perfect estetic. Chiar si pacientii cu probleme dentare grave, legate de lipsa mai multor dinti, pot acum surade cu incredere gratie unui sistem de implanturi dentare de ultima generatie. In doar 24 de ore, acestea le ofera o dantura fixa, cu posibilitatea de a manca orice isi doresc si de a-si relua viata sociala imediat dupa interventie.

In clinicile stomatologice dr. Leahu, poti avea rapid zambetul la care ai visat intotdeauna, in maximum 24 de ore, cu ajutorul unui sistem de implanturi dentare rapid, de calitate germana - Bredent fast&fixed.

Avand cele mai multe interventii fast&fixed, cabinetele stomatologice Dr. Leahu sunt numarul 1* in interventii fixe - danturi fixe in 24 de ore (*realizate in perioada iunie-august 2016 in Romania)!

Dr. Ionut Leahu, medic dentist, cu competenta in implanturi dentare rapide prin tehnologia fast&fixed, iti ofera siguranta de a fi pe mana celui mai bun specialist care iti rezolva modern orice problema ce necesita implanturi dentare. Si nu o data, romanii si strainii veniti in clinicile sale, prin programul de turism dentar, s-au convins de eficacitatea acestui tratament de restaurare dentara.

Mai mult, investitiile constante in tehnologia de ultima ora, il ajuta pe dr. Ionut Leahu, medic dentist, cu competenta in implanturi dentare rapide fast&fixed, sa le ofere pacientilor o rata de succes de 100% a oseointegrarii implantului dentar.

Cum functioneaza sistemul de implanturi dentare rapide fast&fixed

Implanturile dentare sunt o radacina artificiala, realizata din titan pur (99,95%), ce se prezinta sub forma unui surub, ce va fi plasat in zona in care lipsesc unul sau mai multi dinti naturali.

Tehnica de implanturi dentare fast&fixed inseamna 3 proceduri stomatologice diferite, in doar 24 de ore: extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa. Iar protezele atasate acestor implanturi dentare germane au aceeasi garantie ca sistemul fast&fixed, care sporeste confortul pacientului pe termen lung.

Bredent, prin sistemul fast&fixed, este liderul mondial al excelentei in restaurari dentare, atat datorita rapiditatii, cat mai ales a durabilitatii in timp a acestor implanturi dentare rapide.

Acestor avantaje se mai adauga reducerea numarului de sedinte din clinica stomatologica si costuri pe care pacientii le stiu de la bun inceput.

Impreuna cu dr. Ionut Leahu, medic specializat in aceste implanturi dentare rapide, orice pacient (fie el roman sau strain, venit prin programul de turism dentar) are posibilitatea de a crea un plan de tratament personalizat, in care se planifica cu mare precizie timpul si costurile aferente interventiei.

Pacientii eligibili pentru aceste implanturi dentare rapide sunt reprezentati de:

  • cei care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa de calitate;
  • cei care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;
  • purtatorii de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi.
  • In ceea ce priveste ingrijirea post-procedura, este nevoie de un periaj dentar atent, de utilizarea apei, a atei dentare si a dusului bucal, impreuna cu o vizita de profilaxie la 6 luni.

Alegand implanturi dentare rapide in clinicile stomatologice Dr. Leahu ai parte de un tratament modern, realizat de profesionisti in domeniu, ce iti vor reda zambetul mult-visat.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#implanturi dentare rapide, #implant dentar urgenta , #dinti