Importanta cosmeticii dentare si beneficiile acesteia

Joi, 28 Iunie 2018, ora 18:14
1444 citiri
Importanta cosmeticii dentare si beneficiile acesteia
Foto: unsplash.com

Cu fiecare schimbare a sezonului omul tinde sa faca diverse modificari. Ei bine, acum este momentul sa faci o schimbare zambetului tau apeland la o clinica stomatologica cu cele mai noi tehnologii si servicii dedicate pentru tine.

Printre aceste servicii regasim si cele dedicate Cosmeticii dentare. Aceasta procedura este din ce in ce mai cautata si a ajuns sa ocupe un loc foarte important in clinicile stomatologice.

Ce este Cosmetica Dentara?

Cosmetica Dentara se refera la o schimbare la nivelul suprafetei dintilor. O schimbare la suprafata necesita mai multe schimbari la interior, de altfel. O dantura nu poate fi sanatoasa daca la interior este o stare nefavorabila. Aceasta a aparut in momentul in care stomatologii au inceput sa inlocuiasca sau sa restaureze dintii. Asadar, in momentul de fata aceasta procedura a capatat diverse forme ajungand sa devina o specialitate in stomatologie.

Cosmetica Dentara a devenit o arta a stomatologiei avand in vedere ca poti avea un zambet stralucitor si ingrijit, cu noile tehnologii. Aceste tehnologii vin in ajutorul satisfacerii nevoilor pacientilor la cote maxime. Pentru un maxim de confort atat pentru medici cat si pacienti, producatorii au acordat o mare atentie la realizarea celor mai bune aparate.

Ei bine, pentru Cosmetica Dentara, stomatologii si specialistii au luat cursuri si au studiat in ansamblu fiecare detaliu. Ea te ajuta sa-ti imbunatatesti zambetul, sanatatea orala dar si dispozitia de zi cu zi.

Avand in vedere ca oamenii au perceptii diferite, si la aceasta procedura de Cosmetica Dentara, putem intalni acest fenomen. Oamenii pot vedea diferit asupra ceea ce reflecta un zambet frumos, atat profesionistii, cat si pacientii. Pentru o parte este vorba despre aspectul unui dinte natural, mai alb, pentru altii poate semnifica alinierea dintilor, modificarea marimii, echilibrarea liniei sau a marginilor gingiei.

Apeland la o astfel de clinica, vei avea un zambet frumos, sanatos si de invidiat. In plus, specialistii pot corecta:

  • culoarea dintilor
  • pozitionarea dintilor
  • dimensiunile dintilor
  • aspectul gingiilor

Pentru astfel de modificari se folosesc proceduri moderne, cu rezultate optime. Acestea fac referire la:

  • tratamente de albire a dintilor (la domiciliu/Opalescence)
  • albire in cadrul cabinetului
  • albire Brite Smile 10-12 nuante (aceasta procedura are loc in cabinet)
  • fatetari (aplicare pe fata vizibila a dintilor a unor fatete din ceramica. Ca rezultat, un zambet alb, stralucitor si dinti aliniati)
  • refacerea proteica din portelan a dintilor frontali - tatuaje, bijuterii dentare
  • coroane total ceramice (fara un suport metalic, un invelis care reface estetica si functionalitatea dintilor)
  • coroane ceramice pe suport zirconiu

Albirea dintilor (Brite Smile)

Acest sistem revolutionar ofera 12 nuante de albire, fara durere. In plus, gelul de albire contine 15% peroxid de hidrogen, concentratie mai mica fata de ceea ce este pe piata, este mai sigur si nu ataca gingiile si smaltul dentar.

Brite Smile este prevazut cu 3 cicluri de albire a cate 20 de minute fiecare, avand posibilitatea ca tu sa ai un zambet stralucitor in doar 1 ora.

Tehnologia este una avansata si cea mai utilizata si apreciata in momentul de fata. Ofera confort si rezultate de exceptie pentru rezultate de lunga durata.

Analiza zambetului tau

Analiza Zambetului este un pas foarte important deoarece in baza acestuia se deduce cu exactitate ceea ce trebuie sa se lucreze prin intermediul Cosmeticii Dentare.

Elemente precum, dintii, forma, culoarea si dimensiunea lor, sanatatea si linia gingiilor, incadrarea dintilor, alinierea si spatierea lor, relatia dintre maxilarul superior si cel inferior, toate in contextul colectiv al fetei, inclusiv ochii, buzele si pielea pot influenta procedura de Cosmetica Dentara.

Cosmetica dentara este importanta pentru tine deoarece ofera sanatate si nu in ultimul rand frumusete dintilor. Benficiile sunt pe termen lung insa trebuie sa ai mare grija de modul cum iti ingrijiesti dintii.

De aceea este foarte important sa tii cont de sfaturile medicilor specialisti pentru a evita anumite probleme. Factori precum cei de mai jos, iti pot influenta culoarea dintilor si de aceea trebuie evitat pe cat posibil sa nu se ajunga la aceaste faze.

Consumul anumitor alimente si bauturi

Anumite alimente si bauturi iti pot afecta dintii foarte usor, fara ca tu sa-ti dai seama. Astfel, evita sa consumi vin rosu, bauturi carbogazose, cafea, ciocolata si altele.

Accidente

Poti accidenta foarte usor dintii, prin ciocnire, ca de exemplu. Un astfel de accident iti poate provoca o schimbare de culoare la nivelul dintilor.

Antibioticele

Antibioticile, la prima vedere nu pot fi considerate un pericol pentru dinti. In timp, printr-un consum permanent, albul dintilor se poate pierde.

Astfel, pentru a evita orice fel de probleme aparute la nivelul dintilor, este recomandat sa mergi la medicii specialisti pentru a evita anumite complicatii care pot aparea cu usurinta.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#cosmetica dentara , #dinti