Sfatul dentistului pentru un zambet sanatos: Ce trebuie sa stii despre aparatele ortodontice

Joi, 03 Iulie 2014, ora 10:47
2249 citiri
Sfatul dentistului pentru un zambet sanatos: Ce trebuie sa stii despre aparatele ortodontice
Foto: LLL Dental

Numarul persoanelor care au ales sa foloseasca aparatele dentare a crescut foarte mult in ultima vreme, acestea devenind o necesitate, la fel ca orice alta interventie stomatologica, atunci cand pacientii isi doresc sa se bucure de un zambet frumos si sanatos.

Sfatul dentistului pentru un zambet sanatos: Totul despre implantul dentar

Recomandam aparatele deentare in anumite situatii sau afectiuni. Mai exact, atunci cand dispozitia dintilor pe arcade deranjeaza estetic pacientii sau, mai rau, atunci cand aceasta dispozitie impiedica o buna functionare a dintilor.

Concret, dupa cum explica pentru Ziare.com dr. Claudiu Lupascu, aparatul dentar, in ortodontie, permite rearanjarea dintilor in pozitii noi, fizionomice si fiziologice, cu multiple beneficii, cum ar fi:

- Aparatul dentar indreapta dintii si asigura o muscatura buna, crescand sansele de a pastra dintii sanatosi mai mult timp.

- Contribuie, totodata, si la imbunatatirea sanatatii organismului in general.

- Copiii si tinerii care sunt inca aproape de perioada de crestere obtin rezultate spectaculoase cu ajutorul aparatelor dentare.

- Adultii, desi nu mai cresc, se pot bucura si ei de imbunatatirea zambetului si a muscaturii.

Este important de stiut ca varsta nu este un obstacol pentru un aparat dentar, dintii sanatosi putand fi indreptati oricand. Tratamentul ortodontic este o investitie inteleapta in favoarea sanatatii dintilor, a sanatatii fizice si emotionale.

Sfatul dentistului pentru un zambet sanatos: Avantajele fatetelor dentare

Sunt diverse tipuri de aparate dentare pentru a veni in intampinarea nevoilor particulare ale fiecarui pacient in parte, insa numai medicul stomatolog este cel in masura sa va recomande varianta de aparat dentar cea mai potrivita pentru dumneavoastra, dupa un consult amanuntit.

Aveti grija de zambetul dumneavoastra, caci este cel mai de pret accesoriu pe care il puteti avea!

Dr. Claudiu Lupascu

LLL Dental

Daca aveti vreo intrebare pentru medicii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Aparatele ortodontice, #aparat dentar avantaje, #varsta aparat dentar, #dr Claudiu Lupascu LLL Dental , #dinti