Strainii isi trateaza problemele dentare in Romania

Advertorial
Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 16:35
14528 citiri
Strainii isi trateaza problemele dentare in Romania

(P) Turismul medical ofera pacientilor servicii de calitate, la preturi mult mai mici decat in tarile unde locuiesc. Romania este unul dintre statele in care strainii vin sa se trateze.

Turistii straini aleg tara noastra pentru a-si rezolva problemele de sanatate, printre cei mai solicitati fiind medicii stomatologi.

Locuitorii din alte tari ale Europei, cat si de pe alte continente vin in tara noastra pentru tratamente stomatologice simple, dar si pentru tratamente complexe, cele mai frecvente fiind inserarea de implanturi dentare.

De exemplu, la Clinica Omnia Dental, peste 40% din pacienti sunt straini. Vin persoane nu numai din Europa, din tari precum Spania, Italia, Germania, Austria, Grecia, Suedia si Franta, ci si din Africa de Sud, Australia si Statele Unite ale Americii.

Potrivit coordonatorului clinicii Dr. Munteanu Octavian, majoritatea clientilor straini sunt din Marea Britanie, pentru ca sunt nemultumiti de raportul calitate-pret al serviciilor pe care le primesc la ei in tara.

Oamenii sunt insa foarte incantati de serviciile care li se ofera in Romania, de pregatirea medicilor si de modul in care le sunt rezolvate problemele dentare.

Astfel, la Clinica Omnia Dental au existat pacienti care au venit tocmai din Australia pentru un tratament stomatologic, ei au avut planificata o singura vizita, pentru operatia de implant, insa au decis sa revina si sa continue tratamentele tot in tara noastra, deoarece au fost incantati de Romania si de serviciile primite aici.

Clinicile din Romania lucreaza cu cele mai noi tehnologii, iar echipele de medici sunt foarte bine pregatite. Tratamentele dentare efectuate in Romania nu se adreseaza numai adultilor, ci si copiilor.

Pacientii din strainatate sunt atrasi de preturile atractive, care pot fi cu pana la 70% mai mici decat in tarile de unde provin pacientii.

Implanturile dentare, cel mai cautat serviciu

Cei mai multi dintre pacientii straini vin in Romania ca sa remedieze probleme complexe, si anume pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa prin implanturi dentare. Unii revin si dupa interventia de implant, pentru montarea coroanelor dentare.

Se cauta si serviciile stomatologice care presupun tratamentele de canal, cat si montarea de aparate dentare.

Alte servicii stomatologice pe care le solicita strainii sunt cele de ordin estetic, precum albirea dentara, cat si fatetarea.

Turistii gasesc pachete la preturi accesibile, care pot include atat cazarea, cat si transportul, nu numai tratamentele dentare.

Turistii stiu din momentul in care fac rezervarea cat timp vor petrece in tara noastra pentru a-si rezolva problemele, pentru ca isi planuiesc totul din timp, mai ales ca exista si agentii specializate pe acest tip de turism.

Cei care aleg sa isi rezolve problemele stomatologice pot sa imbine utilul cu placutul, deoarece pot vizita obiective turistice atat in Bucuresti, dar si in alte locuri din tara.

Alte tari in care pacientii straini aleg sa se trateze, pentru serviciile ieftine si de calitate sunt Ungaria, Mexic, Thailanda.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#turism medical stomatolog, #clinica Omnia Dental, #implant dentar , #dinti