Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar

Advertorial
Joi, 22 Martie 2018, ora 17:04
12323 citiri
Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar

Cu siguranta implantul dentar reprezinta una dintre cele mai moderne si mai eficiente solutii de inlocuire a dintilor pierduti.

Indiferent daca pierdem un dinte sa mai multi dinti, tehnicile moderne de implantologie sunt menite sa faca minuni, astfel incat, pacientii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice dintii naturali pentru a ancora lucrari de tipul puntilor dentare deoarece implantologia nu mai foloseste proteze mobile care creaza mai mereu un discomfort, iar pacientii pot beneficia de o dantura fixa care se acoreaza pe implanturi si care arata si se simte la fel ca dintii naturali.

Din pacate, pierderea dintilor reprezinta o reala problema, iar inlocuirea acestora este de cele mai multe ori amanita sau ignorata.

Implantul dentar este o piesa din titan pur si are forma unui surub. El este menit sa creeze o radacina artificiala in osul maxilarului, in locul in care unul sau mai multi dinti naturali lipsesc.

Reconstructia implica formarea a doua segmente: unul intraosos, denumit implant si unul supraosos denumit bont proteic.

Coroana, puntea sau proteza se acoreaza deasupra bontului, iar tratamentul este conservator in comparatie cu o lucrare prin punte, cu atat mai mult ca implanturile nu implica sacrificarea dintilor invecinati.

Puntea dentara implica scoaterea nervilor, obturarea canalelor si slefuirea dintilor sanatosi din jur.

Oricum ar fi, restaurarea danturii pe implanturi aduce in sine o multime de beneficii, incepand de la cele estetice si functionale si pana la faptul ca pacientul nu va percepe senzatia de "artificial", iar in scurt timp dupa implant, cel mai sigur pacientul uita ca a pierdut un dinte in acel loc.

Durata de viata a implantului

Probabil ca cei mai multi dintre voi va intrebati cat dureaza sau rezista un astfel de implant. Ei bine, implanturile dentare oferite de Cris Smile isi indeplinesc de regula functiile cu succes chiar si dupa 25-30 de ani.

Exceptie de la aceste cazuri sunt persoanele care au avut probleme parodontale si care au suferit afectari ale osului in jurul radacinilor dintilor naturali, deoarece in aceasta situatie implantul poate sa aiba o durata mai mica de viata.

Totusi, este foarte important de precizat ca un implant are o anumita durata de viata daca se respecta indicatiile implantodentului.

Cris-smile - recomandarea de top in domeniul implantologiei

Cris-smile detine specialisti in implantologie, stalpi ai centrelor de excelenta infiintate de-a lungul vremii. Cu o abordare moderna si profesionista, echipa Cris-smile este capabila sa asigure pacientilor tratamente nedureroase si sigure care au rezultate predictibile si garantabile pe un termen destul de lung.

Specialistii Cris-smile isi centreaza activitatea pe pacient si cauta intotdeauna cele mai optime solutii si cele mai moderne pentru a satisface asteptarile exigente ale pacientilor.

Ei se remarca prin flexibilitatea si empatie, dar si prin daruire profesionala si refuzul de a face compromisuri.

Astfel, datorita multiplelor specializari si a vastei experiente, echipa tanara de specialisti devotati profesiei de la Cris-smile este gata sa va trateze orice problema de natura stomatologica la cel mai inalt nivel de calitate.

Pe langa tratamentele aliniate unor standarde inale si de calitate, Cris-smile dezvolta cu pacientii relatii bazate pe onestie, respect, transparenta si eficienta. Ei sunt capabili sa gaseasca solutii rapide, personalizate stilului de viata a fiecarui pacient.

Mai mult decat atat, cu ajutorul implantologiei, pacientii nu isi recupereaza doar functionalitatea danturii, ci si amelioarea estetica dentara si faciala, ceea ce influenteaza masiv aspectul estetic si implicit increderea in sine.

La Cris-Smile gasim medici calificati, implantologi care stiu care este asocierea intre stomatologie si tehnologie avansata in urma unor pregatiri continue de specialitate.

Medicii Cris-smile isi doresc sa ofere complementaritate intre estetica si functionalitate, realizeaza si urmaresc intotdeauna planul de tratament, insa au grija sa adapteze si sa imbunatateasca toate tehnicile folosite.

Planul de tratament se realizeaza cu etape de planificare si obiective prestabilite, calitati specifice care delimiteaza Cris-Smile de alte cabinete de stomatologie si implantologie.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#implant dentar , #dinti