Alinta-ti papilele gustative cu cele mai delicioase torturi si prajituri din Bucuresti

Advertorial
Marti, 09 August 2016, ora 17:50
21580 citiri
Alinta-ti papilele gustative cu cele mai delicioase torturi si prajituri din Bucuresti

Fie ca este vorba de un eveniment important din viata sau nu, dorinta de a manca ceva dulce este prezenta la fiecare persoana in parte la un moment dat. Organismul nostru are nevoie de glucide, astfel ca atunci cand nu sunt suficiente apare si apriga pofta pentru a manca o prajitura sau un tort.

Acest aspect nu este de neglijat, astfel ca de fiecare data trebuie tinut cont de asta, in asa fel incat organismul sa nu aiba de suferit. Asadar, atunci cand vine vorba de a manca ceva dulce, gustos, sanatos si atragator, clientii opteaza pentru produsele oferite de Cofetaria Art Dessert din Bucuresti.

In acest loc se intampla cea mai evidenta magie din capitala, avand in vedere ca aici isi gasesc entuziasmul atat copiii, cat si adultii care doresc sa isi alinte papilele gustative cu produse de calitate.

Dat fiind faptul ca cererile sunt destul de insemnate in materie de torturi, prajituri, patiserie si candybar, echipa de la Art Dessert s-a marit considerabil si si-a imbunatatit abilitatile, astfel incat clientii sa ramana de fiecare data inmarmuriti de aromele ce se gasesc in fiecare produs preparat.

Care sunt torturile de la Art Dessert ce starnesc de fiecare data furori?

Datorita priceperii Irinei Apostol in materie de Master Cake Decorator & Senior Trainer & Owner, impreuna cu intreaga ei echipa, reuseste cu succes sa isi impresioneze clienti cu torturi gustoase, sanatoase, aspectuoase si diversificate.

Priceperea pe care acestia o au cu privire la modalitatile de preparare a tuturor bunatatilor este predominanta, avand in vedere ca toti cei care au comandat cel putin o data un tort de la Art Dessert, au revenit cu drag si cu o alta ocazie.

Asadar, de-a lungul timpului, Irina Apostol a realizat un numar impresionant de produse ce si-au facut aparitia intr-un mod spectaculos la diferite evenimente.

Datorita priceperii pe care o are, insa si a abilitatii cu care isi instruieste cofetarii incepatori, reuseste sa aduca de fiecare data ceva nou in aceasta arie a dulciurilor.

De altfel, nu e de mirare ca atat cei mici, cat si adultii sunt pur si simplu fascinati de multiplele arome diversificate ce se gasesc in torturile pe care le prepara de fiecare data cu multa pasiune si pricepere.

Torturile de nunta reprezinta de fiecare data atractia serii, astfel ca atat mirii, cat si nuntasii abia asteapta momentul in care vor admira din plin o adevarata opera de arta ce mai apoi va fi servita.

In acele momente, papilele gustative se afla in al noualea cer, iar ochii sunt scaldati intr-un curcubeu ce isi varsa armonios din nuante.

Dat fiind faptul ca Art Dessert are un nume atat de important in acest domeniu, nenumarate persoane din diverse clase sociale, dar si locuri din Romania au dorit cu ardoare sa aiba parte la propria nunta de un tort care sa impresioneze fiecare invitat in parte, atat din punct de vedere al gustului, cat si al aspectului ireprosabil.

Toata silinta pe care echipa o depune in aceste adevarate opere de arta este simtita de fiecare data atunci cand clientii isi exprima multumirea si nu ezita sa mai comande si cu alte ocazii torturi si prajituri din acest loc.

Un tort atractiv ce atrage de fiecare data atentia vizitatorilor paginii web artdessert.ro este cel realizat din cea mai fina ciocolata belgiana pentru un cuplu de doctori.

Mai mult decat atat, cuplurile care adora calatoriile, au optat pentru unul plin de semnificatie ce are reprezentate diverse obiective turistice celebre din lume.

In plus, printre celelalte torturi indragite de clienti pe care le-au savurat cu multa pofta se numara si Tort nunta cu dantela si trandafiri roz, Tort nunta dantela baroque, Tort nunta grecesc, Tort nunta "ceaiul de la ora cinci", Tort nunta Western, precum si multe altele.

Atunci cand vizitatorii vor accesa pagina web artdessert.ro, vor avea ocazia sa admire din plin 7 pagini intregi cu imagini reprezentative ale torturilor pe care Art Dessert le-a realizat de fiecare data cu maximum de profesionalism.

Torturile 3D sunt extrem de populare in ziua de azi, astfel ca si cererile au fost destul de insemnate pentru astfel de produse ce aduc un plus de realism si de gust oricarui eveniment in parte.

Abilitatile exceptionale cu care sunt realizate acestea rezulta dintr-o pregatire asidua ce a reiesit dintr-o pura pasiune pentru prepararea deserturilor.

Pe langa faptul ca design-ul acestora il uimeste pe fiecare privitor in parte, savurarea desertului reprezinta un adevarat izvor de arome si gusturi ce amintesc de prajiturile delicioase ale bunicii.

Secretul ce sta la baza acestora se afla atat in pasiunea cofetarului, cat si in priceperea de care da dovada impreuna cu apriga dorinta de a pastra vii gusturile de altadata ce ne aduc aminte de copilarie.

Desi copiii sunt pur si simplu inmarmuriti de cadoul primit, de tipul unui tort 3D sub forma de pisicuta, tigru siberian, pinguin sau Mickey Mouse, nici adultii nu sunt mai prejos si nu ezita sa isi exprime entuziamsul atunci cand sunt intampinati cu super torturi Star Wars, Flori Lila, Cana cu Trandafiri, Superman, Pachet de tigari si multe altele.

Aceste torturi reusesc de fiecare data sa imbine arta cu gustul nemarginit al dulciurilor din copilarie, lucru rar intalnit la alte cofetarii din Bucuresti sau chiar din alte orase din Romania.

Pentru a completa lista intreaga de evenimente cu torturi specifice, Art Dessert a preparat de-a lungul timpului dulciuri personalizate pentru aniversari, botez, Craciun, taierea motului, Valentine's Day, 18+, Paste, dar si multe altele.

De altfel, in functie de cerintele clientulul, Art Dessert va realiza un super desert ce va imbina armonios gustul si design-ul.

Surprinderea invitatilor cu un Candybar colorat, sanatos si delicios

Indiferent ca e vorba de o petrecere mai mare, cu ocazia unei zile de nastere, o nunta sau un botez, candybar-ul este in ultima perioada de timp un must-have.

Cu toate acestea, nu toate cofetariile au parte de angajati atat de priceputi, astfel incat sa realizeze o masa plina de bunatati care sa fie si atractiva din punct de vedere vizual.

Art Dessert demonstreaza ca se poate de fiecare data, fapt pentru care isi surprinde clientii cu cele mai senzationale dulciuri, printre care se numara: bezelele, acadelele, trufele, briosele, macarons si multe altele. In functie de cerintele fiecarei persoane in parte, Art Dessert va impodobi bufetul cu un curcubeu plin de savoare si culoare.

Candy Bar "Nunta de vis" si Candy Bar "Glam Marsalla" sunt doar doua din cele mai apreciate bufete pe care echipa cofetariei din Bucuresti le-a realizat in ultima perioada de timp.

In plus, in cadrul paginii web ardessert.ro, persoanele interesate pot afla si mai multe detalii interesante cu privire la fiecare desert ce va fi prezentat in Candy Bar. Astfel, ele au toata libertatea sa aleaga dintr-o multitudine, pe cele mai potrivite.

Mai mult decat atat, deoarece Cofetaria Art Dessert din Bucuresti doreste sa isi onoreze toate comenzile si sa isi incante clientii cu cele mai delicioase deserturi, aceasta le fera posibilitatea de a comanda chiar si online in cadrul site-ului anterior mentionat.

Aici, persoanele interesate sa aiba parte de un tort, o prajitura, patiserie sau candy bar la propriul eveniment, au ocazia sa plaseze comanda in cel mai scurt timp, doar prin completarea unor campuri virtuale ce constau in nume, adresa de email, numar de telefon, data si adresa de liravre, insa si detalii cu privire la cantitatea si preferinta in materie de produse.

Astfel, viata oricarei persoane se va indulci cu cele mai naturale ingrediente preparate intr-o maniera profesionista de un cofetar ce este capabil sa ii instruiasca si pe altii.

Asadar, atunci cand vine vorba de rasfatarea cu deserturi perfect preparate, Art Dessert reprezinta cea mai potrivita solutie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cofetaria Art Dessert Bucuresti, #cofetarie tort nunta, #torturi 3D , #dulciuri